Ha mész vele próbakört, egyenes szakaszon engedd el a kormányt és nézd meg, h nem szitál-e be. 3-5000 fordulat között szokott előjönni a vez.lánc hangja, ha szar a feszítő. Annak cseréje nem olcsó, azt is érdemes meghallgatni. Neten találsz róla hangot elég sokat.
A hirdetés már nem aktív vagy nincs ilyen. Attól függ mennyire akarsz kukacoskodni. :) Gumik, fékek tárcsa és betét. Olaj szint és állapota. Világítás. Hideg legyen a motor mikor érkezel. Nem szabad kéken füstölnie. Fekete füst sok üzem anyag mikor oda huzod neki, de valamitől menni is kell neki szóval nem nagy probléma. :) Fehér füst (gőz) nem számít, ha bemelegszik abbahagyja. Motorhoz jó fül kell, ne csörögjön zörögjön. Ugyanolyan halk legyen a kuplung behuzásakor mint előtte. Nem sok ilyen van. :) Vigyél magaddal mást is. Ne bobálja a sebességeket.
Új vagyok itt és még a motorozásban is.
A tanácsotokat szeretném kérni.
Motoros pályafutásom most kezdődik, sok nézelődés - tépelődés után ezt a tipust választottam indításnak :)
Kiszemeltem egyet, holnap megyek megnézni és ha minden ok elhozni.
f4i-hez nyitott martin dob, az összekötőcső is meg van hozzá lambda szondával. 52/48 méretben, a bilincs is meg van hozzá, de kis idő mire meg lesz. a dob 35 pénz, komoly mély hang néha kis kék lángocskákkal.
Vettem egy 954RR-t.
Rendeltem hozzá alap dolgokat, olaj, szűrők, gyertyák....
Ha már szétkapom a gyertyák miatt akkor ráellenőriznék a benzin nyomás érzékelőre is....előre gondolkodva kicsit, ha már a 600FS esetében megszívatott.
Abban kellene segítség, hogy melyik csövet kellett lehúzni róla?
Mert emlékszem, hogy javasolta valaki és lehúzva csöpögött a mocsok....így kiderült, hogy nem működik rendesen.
Szóval ráellenőriznék....csak nem tudom már melyik csövet kell lehúzni...a tank felé menőt vagy a hengerek felé menőt....de azt hiszem a hengerek felé menőt kellett....
Sziasztok!
2002-es F4i Nissin hátsó féknyergébe való légtelenítő csavart keresek. Esetleg egy tipp, hogy Budapesten melyik boltban tudnak azonnal a kezembe nyomni egyet?
Új vagyok itt és még a motorozásban is.
A tanácsotokat szeretném kérni.
Motoros pályafutásom most kezdődik, sok nézelődés - tépelődés után ezt a tipust választottam indításnak :)
Kiszemeltem egyet, holnap megyek megnézni és ha minden ok elhozni.
Róla lenne szó:
https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f4-11171666
Tudtok segíteni hogy mit érdemes és mik azok amiket mindenképpen nézzek meg mielőtt beleszeretek? :)
Előre is köszönöm
Üdv.
Ákos
Végül is így logikus...
Vettem egy 954RR-t.
Rendeltem hozzá alap dolgokat, olaj, szűrők, gyertyák....
Ha már szétkapom a gyertyák miatt akkor ráellenőriznék a benzin nyomás érzékelőre is....előre gondolkodva kicsit, ha már a 600FS esetében megszívatott.
Abban kellene segítség, hogy melyik csövet kellett lehúzni róla?
Mert emlékszem, hogy javasolta valaki és lehúzva csöpögött a mocsok....így kiderült, hogy nem működik rendesen.
Szóval ráellenőriznék....csak nem tudom már melyik csövet kell lehúzni...a tank felé menőt vagy a hengerek felé menőt....de azt hiszem a hengerek felé menőt kellett....
2002-es F4i Nissin hátsó féknyergébe való légtelenítő csavart keresek. Esetleg egy tipp, hogy Budapesten melyik boltban tudnak azonnal a kezembe nyomni egyet?
A sárvédő ha épp, és megvan minden csavar, stb. akkor érdekelne.Illetve kérdezem, hogy esetleg kapaszkodód van e?
Ha van sapka,ha nincs.