Örök vita kérdés, én a régi 99-es suzi gs500-ba ásványit raktam, volt aki a hasonló évjáratába full szintit rakott és esküdözött rá. A tömítést miért enné, akkor az újaknál ugyanúgy megenné, nem?? Kuplung csúszást sem hiszem.
99-es 600f4be érdemes lehet szintetikus olajat tenni? hallottam ilyen mende-mondákat hogy régebbi motoroknál esetleg kikezdi a tömítést vagy jobban eszi mint a félszintet vagy ásványit, csúszik tőle a kuplung stb. valaki használt itt ilyen motorba full szintetikus olajat?
Szia .
Egerben élek én is. A gumival kapcsolatban a bridgestone -t ajánlom . Nagyon be vált. Előtte Michelin Power Pure 2C -t használtam . Néha meg viccelt a Mátrában.
Üdv!
Nemrégiben tettem szert egy f4-esre. A szezonra akarom felkészíteni és gumit szeretnék cserélni elsősorban. A kérdésem az lenne, hogy mit ajánlotok, mit használtok. Egerben lakok, heti szinten használnám 100 km-ert egyenes sík úton (szülői ház Törökszentmiklóson van), de sokat járok a hegyekbe is döntögetni, Bükk, Mátra, hiszen a közelemben van (ilyenkor azért el szoktam tüntetni a majré csíkot). Pályázni nem voltam még de még nem is tervezem, kevés vagyok én ahhoz. Esetleg akik a környékemen vannak írhatnak ha nyáron van kedvük gurulni egyet.
Hali ! A cbr 600 f2 azt csinálja hogy durrog inditáskor és néha röffen egyet ,de semmi más !! Viszont gyertya csere után indult pöcc nem volt gond aztán egyre rosszabbul indult hidegen , és ez lett a vége !! MI a f...sz lehet a baj ? Túl sok üzemanyagra gondolok !!!
F4-es hez plexi illetve ülés eladó.
Egyben 5000 Ft.
Érdeklődni csak telón.
+36 30 9864211
Egerben élek én is. A gumival kapcsolatban a bridgestone -t ajánlom . Nagyon be vált. Előtte Michelin Power Pure 2C -t használtam . Néha meg viccelt a Mátrában.
Nemrégiben tettem szert egy f4-esre. A szezonra akarom felkészíteni és gumit szeretnék cserélni elsősorban. A kérdésem az lenne, hogy mit ajánlotok, mit használtok. Egerben lakok, heti szinten használnám 100 km-ert egyenes sík úton (szülői ház Törökszentmiklóson van), de sokat járok a hegyekbe is döntögetni, Bükk, Mátra, hiszen a közelemben van (ilyenkor azért el szoktam tüntetni a majré csíkot). Pályázni nem voltam még de még nem is tervezem, kevés vagyok én ahhoz. Esetleg akik a környékemen vannak írhatnak ha nyáron van kedvük gurulni egyet.