Azért arra figyeljetek, hogy ezek elég silány minőségű cuccok tudnak lenni. Elég sokat rendelek ebay-ről, tapasztalatból mondom. Ha esetleg van hasonló valamivel drágábban, elég nagy esély van rá, hogy jobb is :)
Üdv mindnekinek,szert tettem egy 91 es cbr600f2 re ami darabokban volt,pályázni használták németben idomok nélkül.Helyzet az hogy kaptam hozzá az idomjait meg egy nagy doboz alkatrészt.elkezdtem összerakni,de meg akadtam.a fejidom segédvázon van két tartó,képen bekarikáztam.nem találok semmit ami odavaló lenne,és megmaradt kétoldalt 1-1 4 sarus csatlakozó.Tudnátok segiteni hogy ez indexrelék lehetnek 2db? mi lehet vagy hogy szerezzem be.Összedugva minden csatlakozó de nem indexel a motor. egy relé volt a dobozban meg is van a helye a müszerfal orák alatt van.Elöre is köszönöm a segitséget.
Félig-meddig én is megszívtam, mert egy akksit kinyírt, de azt annak tudtam be, hogy régi volt és gagyi márka. Aztán most a pár hónapos Bannert is "megkínozta", mert egy kis sav kezdett szivárogni a tetején, pedig gondozásmentes. Gondolom a túltöltés miatt. Ha jól emlékszem 15,2 V vagy 15,4 V volt a töltőfeszültség alapjáraton.
Relé kell elé,egy jóképű pozitívot kinézel ami csak gyujtáson él meg a váz,ez lesz a kapcsoló szál a mérőt meg akkura és a relé kapcsolt részére, meg szintén a vázra.és gyujtáson lesz csak mérés.
És mit mondott a Mecseki, mire kell pontosan kötni ezt a kis feszmérőt, h pontos értéket mutasson, mert én vettem ilyet anno, csak lusta voltam bekötni.
Egyébként rohadtul nem árt, ha az ember látja, h kisebb v. akár nagyobb a töltés, mint kéne, mert ha túltölt, akkor akár szétkúrhat csomó mindent, drága elektronikát stb. Asszem vki be is szopta itt így.
13500 a 7 vezetékes plusz 2000 a futár. De van valami digitális kis feszültség mérő LED-es kockája, ami öntapadós és mindenhova felragaszthatod (még a plexire is belülről ) és 2000 ft-ért adja és így a fanatikusok menet közben is ellenőrizhetik a töltést. Csak azért írom, hátha valakinek hiánypótló.
Na, beszéltem Mecseki Zsolttal. Van neki készleten fesszabályzója, szóval úgy néz ki, hogy megoldódik a gondom. Már csak azt kell megnéznem, hogy 5 vagy 7 vezetékes-e, de úgy emlékszem, hogy 7.
http://www.ebay.com/itm/DC12-2...
http://www.ebay.com/itm/New-DC...