Nem tudom hogy mi lehet a baja konkrétan! De ha sokat pöckölöd csak beindul , enyém is igy szokott lenni. Ha sehogy se indul akko hivj fel egy jó szerelőt!!
Na ha már bejött a 2T a beszélgetésbe....
Van valakinek 5lete, hogy miért nem indul a robogóm??? Nem mintha ki szeretném vinni egy körre csak már kezd hiányozni az égett benzin és olaj csodás keveréke
Na a gyertyát megnéztem. Azzal semmi baj. Olyan szikrája van, hogy azzal malacot lehetne perzselni. Benzint is kap mert miután kiveszem megnézni mindig nedves a gyertyavég. Aksival sem lehet gond mert rádobtam egy külső bivaj erőset és azzal is csak forgatta az önindító de semmi. Berugókar dettó. HELP
akinek van egy kis esze az nem ül fel -10fokban motorra farmerban
én minden reggel látok simsonos tatákat, de azok legalább fel vannak öltözve valahogy
egyik nap láttam egy robogós hülyegyereket kesztyű nélkül az ilyenek menthetetlenek siralmas
Jó evvel a kipuffal!!!!!!!!!!!!!!
Télleg szerintetek nem undoritó a magyar "nagy" rendszám??????????
Nem sok helyen látni fél négyzetméteres rendszámot!
125-ös mocin meg fölleg szarul néz ki a nagy objektum hátúl!
Ma a buszon hazafelé menet szólni akarok a haveromnak, hogy milyen király az idő: süt a nap, meleg van(ablakon keresztűl), aztán 1-2 perc után észreveszem, hogy szálingózik a hó
Ma se lessz motorozás!!!!
Van valakinek 5lete, hogy miért nem indul a robogóm??? Nem mintha ki szeretném vinni egy körre csak már kezd hiányozni az égett benzin és olaj csodás keveréke
Na a gyertyát megnéztem. Azzal semmi baj. Olyan szikrája van, hogy azzal malacot lehetne perzselni. Benzint is kap mert miután kiveszem megnézni mindig nedves a gyertyavég. Aksival sem lehet gond mert rádobtam egy külső bivaj erőset és azzal is csak forgatta az önindító de semmi. Berugókar dettó. HELP
www.125.vilaga.hu
De sztem nálunk biztos nincs ilyen, vagy ritka mint a fehér hollo!!!
Amig szét nem esett szegény gép!
Télen egy verho kincset ér.......
én minden reggel látok simsonos tatákat, de azok legalább fel vannak öltözve valahogy
egyik nap láttam egy robogós hülyegyereket kesztyű nélkül az ilyenek menthetetlenek siralmas
na jó a gyereknek van kis beütése: -10-ben is mocizik...
Na, dobjuk fel a Fórumot:
4T vs 2T
Melyik ad többet??
Jaj, hát nem arrol a választásról, hanem a motorválasztásról!!
Vessük fel itt is a2t 4t vitát az feldobná a fórumot
Köszi Shultz, most már legalább nem érzem magam hülyének, hogy egyedül beszélgetek!!!
Bár CiBiR-rel is szoktam beszélgetni.
Sebaj, elbeszélgetek itt magamban!!!
Télleg szerintetek nem undoritó a magyar "nagy" rendszám??????????
Nem sok helyen látni fél négyzetméteres rendszámot!
125-ös mocin meg fölleg szarul néz ki a nagy objektum hátúl!
Ma se lessz motorozás!!!!