Végre megjött a "jó" idö, és ma idén elöször kivihettem a gépet!!!!!!!!!! Szinte már el is felejtettem mij érzés motorozni egy jót. Kár, hogy jövö hétre rossz idöt mond. Bár ha már hideg van akkor legalább havazon is, hogy lehesen örültködni öregapám 30 éves verhojával is.
Nekem is nagyon tetszik az ötlet!! Ha bármiben tudok segítek.......kép, video, adat bármi. Jó lenne végre egy 125-ös oldal(cbr-es). Ajánlom haverjaimnak is, hogy ök is segítsenek.
Azon gondolkodtam, hogy csinálok egy CBR 125-ös honlapot. Ha valaki támogatja, esetleg akar rá cikket írni az itt jelezze! Ha úgy van még ma elkezdem a dizájn készítést az adatok gyűjtését és a képek összeszedését.
Ott van az egyik videóm a filmek között Nagyon jó fejek az oldalon a srácok, már többükkel is megbeszéltem hogyha egyszer véletlenül Franciaországban járnék akkor elmegyek motorozni velük
Ha gondoljátok látogassatok el erre a lapra. Ja és nagyon jó a fórum,és az egész lap!!!
A kis cbr nekem is nagyon tetszik és remélem a nyáron én is cbr 125 tulajdonos leszek. További jó motorozást mindenkinek, és persez jó időt hozzá.
A képpel kapcsolatban érdemes a tankot megnézni jobban.Sztem. nagyon jól néz ki az a bőr borítás,meg az indexek se rosszak.
Sziasztok!
Ja én is.mert ha rá akarsz hajolni akkor eggyáltalán nem kényelmes de ha lecseréled sportosabbra a kormánycsutkákat akkor sportos lesz és te is jobban nézel ki rajta.
Mennyiért? Mekkora? Milyen állapotú?
Képet rakj fel légyszi!!
Szerintem már most nyugodtan elkezdheted!!!!!!
Azon gondolkodtam, hogy csinálok egy CBR 125-ös honlapot. Ha valaki támogatja, esetleg akar rá cikket írni az itt jelezze! Ha úgy van még ma elkezdem a dizájn készítést az adatok gyűjtését és a képek összeszedését.
Köszi
kib aszott jó!
http://cbr125r.online.fr/e107_plugins/custompages/videos.php
Ha gondoljátok látogassatok el erre a lapra. Ja és nagyon jó a fórum,és az egész lap!!!
A kis cbr nekem is nagyon tetszik és remélem a nyáron én is cbr 125 tulajdonos leszek. További jó motorozást mindenkinek, és persez jó időt hozzá.
A képpel kapcsolatban érdemes a tankot megnézni jobban.Sztem. nagyon jól néz ki az a bőr borítás,meg az indexek se rosszak.
Sziasztok!
Találtam egy oldalt ahol vannak tuning cuccok! Cbr 125 tuningos oldal