jaja....
Mivel több össejtbeültető szamuráj komolyan sértésnek vette,hogy nem őt neveztem ki az operáció koordinálásával,ezért mindenki megnyugtatásául közöljük,hogy a Honda Takober kifejezés csak amolyan szófordulat volt.
kéretik nem komolyan venni...
természetesen ha eljön az idő(PÍZ)a saját szamurájaim segitségét veszem majd igénybe.....
ennk látod én is örülök...mégha nem is egyben.....(+27 -el zárult a mérleg)
de szért mert kicsit több darabból vagyok immáron,még én maradtam!
megaztánnemgondoltátokkomolyanhogyitthagyom
eztajókistársaságot?
de ahogy szedegetem szét.egyre másra derül ki hogy mi menthető és mi nem...szerencsére elég sok minden menthető...(persze munka azért lesz vele)
de még nem kezdem el felépiteni,mert több út van amin elindulhatok....majd ha aktuális lesz..(PIZ)
valami honda takobert nevű szamurály doki végezné az őssejtbeültetést....de csilliárd jen be kerülne....
ezért várunk még a beavatkozással és addig kómában tartjuk....
egyenlőre még csak a sérült tollait vedlette le....és sajnos ezzel egyidőben néhány testrésze amplutálódott....
remélem tavasszal el tudom vinni őssejtbeültetésre,hogy új testrészeket növesszen...
ja.....ez más.....uhh.......izé.....
Mivel több össejtbeültető szamuráj komolyan sértésnek vette,hogy nem őt neveztem ki az operáció koordinálásával,ezért mindenki megnyugtatásául közöljük,hogy a Honda Takober kifejezés csak amolyan szófordulat volt.
kéretik nem komolyan venni...
természetesen ha eljön az idő(PÍZ)a saját szamurájaim segitségét veszem majd igénybe.....
Pep barátunk= Sir Pep.....
émmárvinnémanyergemet.......
csak ahogyan Pep barátunk mondaná:momentán nincs rá "ihletem".....
de szért mert kicsit több darabból vagyok immáron,még én maradtam!
megaztánnemgondoltátokkomolyanhogyitthagyom
eztajókistársaságot?
1 szakmai kérdés:attól jobban megy?
de még nem kezdem el felépiteni,mert több út van amin elindulhatok....majd ha aktuális lesz..(PIZ)
a tanksapkától előrefelé minden......
még nem látok tisztán néhány dolgot,és még pénzem sincs rá...
ezért várunk még a beavatkozással és addig kómában tartjuk....
remélem tavasszal el tudom vinni őssejtbeültetésre,hogy új testrészeket növesszen...