Te! Figyu már? Én nem irtam olyat amin igy ki lehetne borulni......Különben meg a szitu miatt sztem Te vagy inkább paraszt! De én csipem a vidékieket! Sajnálom a baleseted! De ettől nem vagy sztár! Más is motorozott már fekvőgipszben.( többek közt én is 10 évesen) De miaz hogy pont tőlem nem vártad? Ismerjük egymást? Vagy puszipajtások lennénk? Mindenesetre azért figyelj oda miket irogatsz........Jogosan irhatnám ezek után, hogyha mégsem keresel meg, akkor Te vagy a szájhős!
club130!
de erről a képről még hiányoznak páran....
például egy kopasz asztalos keresztúrról..(ő is jófej)
meg még néhányan akiket most nem irok ide mert
még nem aktuális...
Szép napot!
Megnyugtatlak Spog barátom....
Nem nyugdijas társaság...
az egyik srác..(kurvajófej)például tud szaltót ugrani xx-el
Én úgy tudom,hogy a club130-nak a szellemi vezetője(szinténkurvajófej)srác......valami Pep nevű...asszem...de biztos tudod..az a kis kopasz csávó az idétlen szemüvegében aki mindig a slick gumijával kardoskodik azt közben meg feltart a kanyarban...és kék busa idomok vannak a robogóján....
Szombaton és vasárnap tovább erősödik a ködhajlam, erősen felhős, párás, helyenként tartósan ködös időjárásra számíthatunk, inkább csak vasárnap délutántól a Dél-Dunántúlon szakadozhat fel a ködfelhőzet. Ködszitálás elszórtan fordulhat elő. A szürke, felhős időjárás hatására a nappali felmelegedés is csökken: délutánonként általában 8 fok körüli értékeket mérhetünk.
Köd, szitálás, 4 fok... mi kell még...
kár... pedig kiváncsi lennék az arcotokra, rég találkoztunk...
Nekem is van egy eladó!
Motorral együtt.
Valakit esetleg?
NO VÉGRE !
újra izgi a fórum!
csak igy tovább!
Te! Figyu már? Én nem irtam olyat amin igy ki lehetne borulni......Különben meg a szitu miatt sztem Te vagy inkább paraszt! De én csipem a vidékieket! Sajnálom a baleseted! De ettől nem vagy sztár! Más is motorozott már fekvőgipszben.( többek közt én is 10 évesen) De miaz hogy pont tőlem nem vártad? Ismerjük egymást? Vagy puszipajtások lennénk? Mindenesetre azért figyelj oda miket irogatsz........Jogosan irhatnám ezek után, hogyha mégsem keresel meg, akkor Te vagy a szájhős!
Széles utat Neked!
Sziasztok! Szép napot!
Még szép hogy másképp.Ezt várjuk el!
mert ha csak úgy simán állnál akkor és qrvára nem lennél tag.
Így már, máshogy álok a dolgokhoz!
de erről a képről még hiányoznak páran....
például egy kopasz asztalos keresztúrról..(ő is jófej)
meg még néhányan akiket most nem irok ide mert
még nem aktuális...
Megnyugtatlak Spog barátom....
Nem nyugdijas társaság...
az egyik srác..(kurvajófej)például tud szaltót ugrani xx-el
Én úgy tudom,hogy a club130-nak a szellemi vezetője(szinténkurvajófej)srác......valami Pep nevű...asszem...de biztos tudod..az a kis kopasz csávó az idétlen szemüvegében aki mindig a slick gumijával kardoskodik azt közben meg feltart a kanyarban...és kék busa idomok vannak a robogóján....
UI: sziasztok
Chopperes öregekkel nem nagyon túrázgatnék!
EMBEREK!
Vasárnap a 130-as CLUB elmegy Túrázni a Kőrös hegyre.
Akinek van kedve csazlakozni
Régi M.0 Annahegyi pihenő 10:00 kor találkozó
Mindenkit sok szeretettel várunk.
Jó éjt
szeva