Üdv a csapatban!
Az a baj ezzel a motorral, hogy ha egy kicsit nem figyelsz oda, akkor máris a sor elején vagy!
Én sem vagyok egy nagy vagány, mert alapesetben MINDEN szabályt betartok, de ha egyszer elszabadul a pokol...
Egyébként nekem nagyon tetszik a színe!
Én februárban vettem, és március végére már benne volt 1500 km. Ez nem jelenti azt, hogy tudok motorozni, de arra jó volt, hogy szereztem vele sok-sok tapasztalatot.
Amikor hazahoztam (február,100 km, 100-as szél, először nagymotoron...) remegett kezem-lábam, akkor még óránként megcsodáltam. Valószínű, hogy már alábbhagyott a szerelem, mert most már csak naponta kétszer nézem meg...
Bár hétfőn megmozgattam benne a lovakat. Úgy éreztem megvan még mindegyik! Csak nehogy szétszaladjon a ménes
Egyébkén sok-sok balesetmentes kilométert kívánok én is!
Szia
Jól emlékszem az én első pár napomra... sem mielőtt megvettem sem utána 1-1 napot nem tudtam másra gondolni és aludni sem. Remélem neked is hasonló lesz
Üdv Lucian
szép napot kedves fórumtársak!
örömmel konstatáljuk,hogy a fórum régi fényében tündököl!
tegnap sajnos nem tudtunk jelen lenni mert a sebészeti felülvizsgálaton vettünk részt.....(nem voltak kevesen)
a sarkam viszont gyógyul...ezt abból gondolom,hogy a doki most nem hányt le amikor meglátta.....
utána meg gyógytorna,hogy nehogymár jólérezzem magam.....
Az új "családtagokat" szivünkből üdvözöljük...
és üdvözlésképpen egy jótanács!:
nem endúrózni az xx-el,mert kurva költséges és még fáj is!
isten hozott a csapatban mindenkit!
természetesen azokat a kamionosokat is akik bár eltűntek,ámde előkerülvén megtisztelnek minket jelenlétükkel!(ne vigyorogj Lion!itt most kisvirágra gondoltunk!)
persze neked is örülünk!
Eszembe jut, amikor megvettem az első komolyabb gitáromat, csak letámasztottam a falhoz és leültem elé aztán "meghitt" perceket éltünk át
Asszem most is valami ilyesmi következik majd, el sem hiszem, hogy nekem ilyen van, lesz.
jol emlekszem hogy iden lebetegedtel koszvennyel?
Sajnos edesapamat is utolerte a dolog - kereshetlek par szaktanacs ugyeben? kb 1 honapja kemeny dietan van de nem igazan javul. Neked mi vallt be? Adatlapodon csak emailcimet lattam, ha megadod a szamod es alkalmas megcsorgetnelek tanacskozni
Nagyképű lenne még azt mondani, hogy a többség úgyis csak ezt látja majd belőlünk
Ahhoz kell még egy kis idő, hogy ilyet mondjak ill. csináljak.
De azért formás hátsó....
Üdv a csapatban!
Az a baj ezzel a motorral, hogy ha egy kicsit nem figyelsz oda, akkor máris a sor elején vagy!
Én sem vagyok egy nagy vagány, mert alapesetben MINDEN szabályt betartok, de ha egyszer elszabadul a pokol...
Egyébként nekem nagyon tetszik a színe!
Én februárban vettem, és március végére már benne volt 1500 km. Ez nem jelenti azt, hogy tudok motorozni, de arra jó volt, hogy szereztem vele sok-sok tapasztalatot.
Amikor hazahoztam (február,100 km, 100-as szél, először nagymotoron...) remegett kezem-lábam, akkor még óránként megcsodáltam. Valószínű, hogy már alábbhagyott a szerelem, mert most már csak naponta kétszer nézem meg...
Bár hétfőn megmozgattam benne a lovakat. Úgy éreztem megvan még mindegyik! Csak nehogy szétszaladjon a ménes
Egyébkén sok-sok balesetmentes kilométert kívánok én is!