Majd tavasszal, nagyon várom már!
Naná hogy óvatosan, alig merek ráülni :-)
Az orgazmushoz csak egy másodperc kellett a hangjától, az biztos, hogy lesz itt még meglepetés :-)
Ahogy írtam 2007 májusnál elakadtam.
Mi a pálya manapság? Volt sok közös gurulás, túra, találkozó idén?
Ilyen szempontból is nagyon várom, várjuk a tavaszt. Mi egyébként Zirc környékéről vagyunk.
Mit gondoltok az XX tulajok hány százaléka fordul meg itt? Illetve mennyi XX-et ismertek (nagyképűen ismerünk, ugye)?
Használt motor vásárlásnál ez nagy segítség lehet, hogy infót lehetne adni az érdeklődőknek. Pl Ja ja persze ismerjük a gépet egy öreg fószer használta, csak túrára, nagyon megkímélt vedd meg bátran. vagy épp az ellenkezője...
Én pl végigböngésztem a netet és hármat néztem meg személyesen
Hát akkor Uraim!
Én is becsatlakoznék.
Egy 35 éves kezdő, aki eddig csak egy 500-as robogón gyakorolt, de a héten már XX tulajdonos lesz.
Asszonypajti szintén xx rajongó, a kiszemelt paripa hangja, mindkettőnknek kisebb orgazmust okozott.
Hát ha majd rá is ülhetünk......
Elkezdtelek benneteket az elejéről olvasni, de 2007 májusánál azt mondtam ugorjunk a mára.
Örömmel látom, hogy van jelenje is a fórumnak.
par napja erdeklodtel a forumon a kipufogohirdetesemre. ha erdekel, a kovetkezo szamon elersz: 30/3827537. Eladtam az XX-et a kipufogok nelkul, ezert valnek meg toluk.
Akit csak a ket osszekotocso erdekel, azok kulon is eladok.
Egyeb: nem kufarkodaskent, de akit erdekel egy nonfango topcase (szinten XX-re) konzolokkal, jelentkezzen.
csak rövidebb ideig!
a bordó szin miatt külön megdicsérlek!
Naná hogy óvatosan, alig merek ráülni :-)
Az orgazmushoz csak egy másodperc kellett a hangjától, az biztos, hogy lesz itt még meglepetés :-)
Ahogy írtam 2007 májusnál elakadtam.
Mi a pálya manapság? Volt sok közös gurulás, túra, találkozó idén?
Ilyen szempontból is nagyon várom, várjuk a tavaszt. Mi egyébként Zirc környékéről vagyunk.
Mit gondoltok az XX tulajok hány százaléka fordul meg itt? Illetve mennyi XX-et ismertek (nagyképűen ismerünk, ugye)?
Használt motor vásárlásnál ez nagy segítség lehet, hogy infót lehetne adni az érdeklődőknek. Pl Ja ja persze ismerjük a gépet egy öreg fószer használta, csak túrára, nagyon megkímélt vedd meg bátran. vagy épp az ellenkezője...
Én pl végigböngésztem a netet és hármat néztem meg személyesen
Van valaki aki békés megye közelében lakik?
És pe, jó reggelt mindenkinek!
Milyen a "bubis" plexi?
Nem tudom hogy olyat vegyek mint a Tiéd vagy amilyen volt (túra).
A bubis jobban tetszik...
Én is becsatlakoznék.
Egy 35 éves kezdő, aki eddig csak egy 500-as robogón gyakorolt, de a héten már XX tulajdonos lesz.
Asszonypajti szintén xx rajongó, a kiszemelt paripa hangja, mindkettőnknek kisebb orgazmust okozott.
Hát ha majd rá is ülhetünk......
Elkezdtelek benneteket az elejéről olvasni, de 2007 májusánál azt mondtam ugorjunk a mára.
Örömmel látom, hogy van jelenje is a fórumnak.
Villámgyors telet, és nagyon korai tavaszt!
par napja erdeklodtel a forumon a kipufogohirdetesemre. ha erdekel, a kovetkezo szamon elersz: 30/3827537. Eladtam az XX-et a kipufogok nelkul, ezert valnek meg toluk.
Akit csak a ket osszekotocso erdekel, azok kulon is eladok.
Egyeb: nem kufarkodaskent, de akit erdekel egy nonfango topcase (szinten XX-re) konzolokkal, jelentkezzen.
Udv mindenkinek.
jót választottál!
ez jó izlésre vall!(de miért pont kééééék?)
Szerencsére.
Személyesen nem ismerem,régebben láttam a városban.
Itt a fórumon olvastam, hogy a kéket törte,és feketét vásárolt.