Hali mindenki!
Akkó, benézhettem vóna, csak azt hittem melózol!
Felraktam az új gumát, majdnem megölt! Még ez az izé réteg nem kopott le, és úgy gondolta, megtanít driftelni.......hát, nem mondom! Láttam a sarkon egy ismerős szöszit, integettem, de semmi! Pedig esküdni mernék, hogy GáborX valahonnan ismeri!
Szióka, holnap mindenkinek kikell pakollni az autoból, mert hétfőn viszik vissza, és elvileg hételején dől el h kivel mi lessz, csakhát a többiek még a multhavi fizut sem kapták meg, és sajnos én sok jót nem látok.
A meg mi? Taníts! HD? HD? HD? High Definition! Bár gyér angollal rendelkezem, de nem azt jelenti,hogy csúcsteljesítményű definició? Azzal megyünk nyugi, de nálunk csak úgy mondják.........HONDA!
Máskor csörögj meg!Max Pepnél vagyok mostanában(mulatjuk az idöt)!
Akkó, benézhettem vóna, csak azt hittem melózol!
Felraktam az új gumát, majdnem megölt! Még ez az izé réteg nem kopott le, és úgy gondolta, megtanít driftelni.......hát, nem mondom! Láttam a sarkon egy ismerős szöszit, integettem, de semmi! Pedig esküdni mernék, hogy GáborX valahonnan ismeri!
Mindennap hivtam a céget,de nincs mit szálittani!talán jövöhéten!
Üdv!
Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám.
Azt nezegetem neki
Érezted te ezt,má lenn! Szoval megenst keresel melot!
Milka: fiadnak nagyon sok boldog szuletesnapot!
Lecseréltem megvannak még várják az őszt mikor hidegebb lesz akkor vissza megy és a hidegebb időben is lesz tapadás!
Hangvilla!
Melohelyed van még?
Végre kigyógyítana a doki, erre nesze!