Ne szégyenlősködj, így ismeretlenül is elküldhetsz a picsbe!
Vagy 6.-án guruljatok át, nem vagyunk messze egymástól! Te és a FELESÉGED! Vagy ha ismerkedős kedvedben vagy állj, meg egyszer a kisközértnél, ha látod a mocimat, vagy az autómat! Nem harapok!
Mindig ott vagyok reggel, és délben, ha otthon melózom! Kv-dílerek! És mivel még nem ittam, most is elindulok oda!
Úgy alakult, hogy mára lett egy szabadnapom! Csak nem tom, hogy melózzak, vagy lemenjek Velencére...........na majd kv-után okosabb leszek!
Mondjuk normális országban ez így is működne......
De az a baj, hogy Mo.-on vagyunk! A fogalom neve körbetartozás!
Azért melózok, hogy többel tartozzanak! Jó pár cégnek melózok, és nem 20 Ft-al tartoznak! De már megszoktam!
Gyönyörű mocid, és méggyönyörűbb barátnőd megvan még?
Vagy 6.-án guruljatok át, nem vagyunk messze egymástól! Te és a FELESÉGED! Vagy ha ismerkedős kedvedben vagy állj, meg egyszer a kisközértnél, ha látod a mocimat, vagy az autómat! Nem harapok!
Mindent felszoktam irni ide,csak annyi a dolgod,hogy feliratkozol,és eljössz!
És persze neki is a Vashó!
De ami késik,nem mulik!Majd meglátjuk!
Ha 3-honapon belül nem jön ki,akkor nyertem!
Én péntek óta nem találom a Marát, remélem nincs baja. Egy pár gumim nekem is bennragadt nála.
Vétel, vége!
Te tényleg az ilyen ,,felhajlós bigyókra buksz" ?
Kiderült már lefotóztak-e a multkor a 0-son?
Olyat nekemis ,nekem is!
Aszhem, ja. Meg amiröl vidi is van/volt fent! Az elektronyos felhajtós!
Na tényleg kv......
Melyik rendszámtartóra gondolsz? A másik nevemnél ami van a mocimon?
Nem árultad a mocidat amúgy?
Úgy alakult, hogy mára lett egy szabadnapom! Csak nem tom, hogy melózzak, vagy lemenjek Velencére...........na majd kv-után okosabb leszek!
De az a baj, hogy Mo.-on vagyunk! A fogalom neve körbetartozás!
Azért melózok, hogy többel tartozzanak! Jó pár cégnek melózok, és nem 20 Ft-al tartoznak! De már megszoktam!
Gyönyörű mocid, és méggyönyörűbb barátnőd megvan még?