Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 6.- án már gondolkodtam, lehet, hogy átgurulunk. Köszi a meghívást
OK. Majd figyelek.
Ne szégyenlősködj, így ismeretlenül is elküldhetsz a picsbe!
Vagy 6.-án guruljatok át, nem vagyunk messze egymástól! Te és a FELESÉGED! Vagy ha ismerkedős kedvedben vagy állj, meg egyszer a kisközértnél, ha látod a mocimat, vagy az autómat! Nem harapok!
Semmi akadálya!

Mindent felszoktam irni ide,csak annyi a dolgod,hogy feliratkozol,és eljössz!
ha legközelebb lesz közös gurulás, akkor szívesen csatlakoznék . A személyes tali után közvetlenebb a fórumozás is.
Ezt azé nehéz megmondani......de gratula akkó!
És persze neki is a Vashó!
meg a saját mocija is . GSX 600 F
jaja... a barátnő, a gyerekem anyja, eddig 2x ült mögém, már megvan Neki is a cucca.:)
XVII. ker-és még nem taliztunk? Fura! De akkor legalább tudom, kit szoktam a jászberényin látni! Meg a barátnőt, talpig proti nélkül!
Még nem!

De ami késik,nem mulik!Majd meglátjuk!
Ha 3-honapon belül nem jön ki,akkor nyertem!
Sziasztok.
Én péntek óta nem találom a Marát, remélem nincs baja. Egy pár gumim nekem is bennragadt nála.
Aj-jaj!
Föld hívja Marát, Mara jelentkezz! 2 napja nincs kapcsolat, minden rendben? Nincs semmi hír.....2 és fél pár gumi eltűnt az éterben.
Vétel, vége!
Sia Milka!
Te tényleg az ilyen ,,felhajlós bigyókra buksz" ?
Kiderült már lefotóztak-e a multkor a 0-son?
Elektromos , felhajlós?
Olyat nekemis ,nekem is!
szépjonapot mindenkinek!
jah, az már nincs meg. Mert leszedtem a gyári műanyag tartót, tettem fel aluból. De majd erre is szerkeszteni akarok valamit.
Persze, persze!
Aszhem, ja. Meg amiröl vidi is van/volt fent! Az elektronyos felhajtós!
Na tényleg kv......
Hm, nem szokásom dicsekedni. Lehet te voltál kiváncsi inkább. :P :)
Melyik rendszámtartóra gondolsz? A másik nevemnél ami van a mocimon?
Na, kv!
Ja, és ha esetleg árulnál olyan rendszámtartót mint amilyen neked van, ezen a fórumon Milkát sztem érdekelné! Engem is, ha nem túl borsós!
Sajnálom! Nem, nem tévedsz, de eldicsekedtél a képeiddel Teeeeee.......
Nem árultad a mocidat amúgy?
Gépsárkány megvan még, b.nő már nem annyira. De nem is talákoztál vele, ha jól emlékszem, vagy tévedek?
Mindig ott vagyok reggel, és délben, ha otthon melózom! Kv-dílerek! És mivel még nem ittam, most is elindulok oda!
Úgy alakult, hogy mára lett egy szabadnapom! Csak nem tom, hogy melózzak, vagy lemenjek Velencére...........na majd kv-után okosabb leszek!
Mondjuk normális országban ez így is működne......
De az a baj, hogy Mo.-on vagyunk! A fogalom neve körbetartozás!
Azért melózok, hogy többel tartozzanak! Jó pár cégnek melózok, és nem 20 Ft-al tartoznak! De már megszoktam!
Gyönyörű mocid, és méggyönyörűbb barátnőd megvan még?