Utolsó napján az évnek a cigány csemeték megint útra kélnek.
Azt kívánom neked hogyha arra járnak, térjenek be otthonodba s maradjanak nálad! B. U. É. K.
NAGYON SZÍVESEN KOLEGA....
csak az a baj, hogy nem tudok többet segíteni, mert kell regisztrálni oszt ugy meg tudod venni....
évjáratból találd ki melyik az injektoros...
ja meg ne licitálgass szerintem a sofort kaufen egyszerübb ez csak az én véleményem...
buék
Egyébként simán levezetem neked,gazdasági oldalrol!ha veszek egy 1050-lityos tankot,az ugye 1050X230FT=241500FtTehát ha megveszed nekem a hirdetésben szereplöt,és még teleistankolod(esetleg a teletanktol ezen esetben eltekintek),akkor sporolsz potom 200.000Ft-ét.Gondold meg!
Még valami!Gondolj arra,hogy jottehwetsz egy embertársaddal,aki motoros,hondás,XX-es,kék XX-es.Ja és lehet hogy az aposod lessz!
Szoval?!
Ja és mostvolt karácsony,no meg a szülinapom!
Folytassam még?
Legyen valaki olyan bátyámuram,és a lényeges részt irjamá ide magyarul a két kék tankrol!
Ja és ha ez megvan,eldönteném melyikre voksolok.Utánna meg legyon oly bátyámuram,és szerezze be nekem!No jo,az árát kifizetem,hogy ne mondjátok ingyééééééééééé szeretném!
És mégegyszer köszi Gábornak!
Nagyonis!
De hogylessz ez az enyém?És honnan tudjam melyik nemsérült,illetve melyik injektoroshoz valo?
Bár az egyikhez(195 pénzes)-hez irják hogy ejnspricc.De mintha az karcos lenne!A másik(199 lé),az mintha sérülésmentes lenne!
Segitséget kérnék!
Itthon nincs tank?
Vagy annyival drágább mint kinn?