pedig nem is ehhez értek.....csak tudom kit kell felhivnom hogy megszerelje a gépem..........
az unokatesóm fia számitógépguru......énmeg ellátom munkával......
bár már kezdi unni az arcom.........
Mivel senki de senki nem jelentkezett a szilveszterre amit szervezni kezdtem a balatoni helyett (nem iratkozott fel) arra a döntésre jutottam, hogy a szervezését abbahagyom!
2008.12.11.-én Újból CSÜLÖK CSÜTÖRTÖK lessz Monoron!
Jó hangulatos étterem, udvarias kiszolgálás, iszonyatos mennyiségű kaja!Csak pl:multhonapban 1 korsó sör+3 db 2dl üditő 2 db csülök,+kamanber sajt=7000ft
2008.12.08.-áig ( 20:00)kell leadni a rendelést,ugyhogy aki feliratkozik el kell jönnie mert ha nem engem járat,éget le!
Ki szeretne jönni?
1;pep+pepné+gyerek
2;maistear+niki
3;milka+milané+gyerek(50%)
4; ?
Minden rendben van velem...
Ha tudtok, xx-re bal oldalon a váltódeklit, irjatok nekem! (aranyszínű)
Üdv Mindenkinek GáborXX
az unokatesóm fia számitógépguru......énmeg ellátom munkával......
bár már kezdi unni az arcom.........
Router meg minden!No joooo a füstöt értem!
Te szite már 1000 mester vagy!
ma kiderült,hogy a router is füsttel működik.......kijött belőle a füst....és nem müködött tovább....
de ezt is megrepariren....
Mármint a hashajtot!Nembaj jön ö még felénk!
Mivel senki de senki nem jelentkezett a szilveszterre amit szervezni kezdtem a balatoni helyett (nem iratkozott fel) arra a döntésre jutottam, hogy a szervezését abbahagyom!
de ezt mindenki tudja!Nem?
Egyébként holnap ha van kedved kávézhatunk!No meg ha nemcseszik el az idömet!
2008.12.11.-én Újból CSÜLÖK CSÜTÖRTÖK lessz Monoron!
Jó hangulatos étterem, udvarias kiszolgálás, iszonyatos mennyiségű kaja!Csak pl:multhonapban 1 korsó sör+3 db 2dl üditő 2 db csülök,+kamanber sajt=7000ft
2008.12.08.-áig ( 20:00)kell leadni a rendelést,ugyhogy aki feliratkozik el kell jönnie mert ha nem engem járat,éget le!
Ki szeretne jönni?
1;pep+pepné+gyerek
2;maistear+niki
3;milka+milané+gyerek(50%)
4; ?
"A 2008.08.08.án történt parkolási szabálysértés visszavonva,Eljárás megszüntetve."
köszönöm Gabi bácsi...
és a vicces része:
"A szabálysértést az XXX-000(saját rsz) frszú robogóval nem követte el."
Ha gondolod ráherkentyüzök,egy MAN tükröt!A reflex meg majdaz lessz,hogy megtartsad reflexböl,mikor használlni akarod!
Ja és gödör!
Majd ha ráérek sajnálak!
A többi jogos!
Mi ez motoros forum?És milyen tipusu motor az a S-5600-as?Ja optika?S-8000?
Zseton?no ezt véletlenül tudom mi!ez az a pénzérme,aminekem sose nincsen!