Ha jól tudom akkor az A1 16 évtől, és 11 kw, utána 2 év gyakorlat, és mehet a nagy A, kresszvizsga nélkül, vagy 18-évtől A korl. itt azt hiszem 25 kw a határ, meg van valami teljesítmény, meg sújhatár is, ha jól tudom. Itt is 2 év gyakorlat aztán mehet a nagy A kresz nélkül, vagy 21-évtől mindjárt a nagy A,, de akkor kell kreszvizsga, meg a rutinon is többet kell csinálni (elvileg kell egy nyolcast tolni a motort:)))
telljesen behányt a cirkonk!este 9-re jön valami mágus,aki csak a tizezres cimleteket ismmeri,és valami elektronikárolis zagyvállt,hogy azt kell kicserélni!Gondolom ez a lehetö legdrágább része ennek a szarnak!
Útállak
De jogos!
Tisztelt Barátok ,haverok ,ismerősök!
2008.12.11.-én Újból CSÜLÖK CSÜTÖRTÖK lessz Monoron!
Jó hangulatos étterem, udvarias kiszolgálás, iszonyatos mennyiségű kaja!Csak pl:multhonapban 1 korsó sör+3 db 2dl üditő 2 db csülök,+kamanber sajt=7000ft
2008.12.08.-áig kell leadni a rendelést,ugyhogy aki feliratkozik el kell jönnie mert ha nem engem járat,éget le!
Ki szeretne jönni?
2008.12.11.-én Újból CSÜLÖK CSÜTÖRTÖK lessz Monoron!
Jó hangulatos étterem, udvarias kiszolgálás, iszonyatos mennyiségű kaja!Csak pl:multhonapban 1 korsó sör+3 db 2dl üditő 2 db csülök,
2008.12.08.-áig kell leadni a rendelést,ugyhogy aki feliratkozik el kell jönnie mert ha nem engem járat,éget le!
Ki szeretne jönni?
Mi öregek akik még a békeidöben tettük le a jogsit,nemismerjük az uj szabályozást!