És milyet tervezel?
Tükörreflexes brige vagy kompakt?
Én ilyet szeretnék majd venni: Panasonic FZ28
Jó az ár érték arány és sokat is tud! Vagy az elődje a FZ18!
Fuji-ja volt az egyik Barátomnak szép képeket csinált de a pana többet tudott.
Egy másik Barátom, aki elég sokat foglalkozik fényképezéssel szinte hivatásosan Ö is a Panát ajánlotta pedig akkor lett volna 1 Fuji S5600-as eladó...
Jóestét mindenkinek!
Nekem eddig több Fuji digitális fényképezőgépem volt, még eddig mindig meg voltam vele elégedve!
Javítani sosem kellett kb évi 3000-3500 fotót készítek. Bírja a rázkódást (motorozást). Most egy Fuji Finepix S5600-asom van ,már harmadik éve, semmi probléma vele-egy hátránya van: nagy az optikája(10x optikai zoom) ezért nagyobb helyet foglal el.
De a mai gépek hasonló, vagy sokkal jobb kategóriában már sokkal kissebbek!Én is szemezgetek egy Finepix S8000-el, de ez csak "zseton" kérdése.
Tényleg?
Tegnap én is megcéloztam a mm-ot,de érdekes módon akármit akarok venni az aktuális eladónak pont olyan van otthon...
Ennek ellenére fingja sincs a termékről...
MA Cita tali!
1:pep
2:busati (99.9%)
3:Frazer1000
4:?
Én készültem!
Sziasztok! A decemberi Citadella motoros találkozó végállomása kicsit eltér majd az eddigiektől, hiszen a Hein Pál gyermek kórházban lesz. Öltözzetek Motoros Mikulásnak hozzatok egy két ajándékot ( gyümölcs, csoki, játék, stb) így a 3. éve megrendezésre kerülő " A mikulás motoron érkezik" redezvényhez kapcsolodva mosolyt tudunk csalni a gyerekek arcára. Érkezés a Citadellára 15:00 itt csomagok egyeztetése majd indulás 16:00 kor a Heim Pál kórházba
Tükörreflexes brige vagy kompakt?
Én ilyet szeretnék majd venni: Panasonic FZ28
Jó az ár érték arány és sokat is tud! Vagy az elődje a FZ18!
Fuji-ja volt az egyik Barátomnak szép képeket csinált de a pana többet tudott.
Egy másik Barátom, aki elég sokat foglalkozik fényképezéssel szinte hivatásosan Ö is a Panát ajánlotta pedig akkor lett volna 1 Fuji S5600-as eladó...