Nekem most nyáron lesz 2 éve hogy egy XX-et hajkurászok, de én csak jókat tudok elmondani róla!
Bár igaz hogy kisebb mociról ültem át és nagy se vagyok 175 cm, de teljesen jó még igy is a motor.
A gyorsulásáról és kanyarvadászati képességiről csakis jókat tudok mondani. Semelyik kanyar sem tudott még eddig megviccelni, mégha valamiért is másik ívet kellett hogy válasszak! Bár sajnos az alföldön lakom igy hegyi pályákon még nemigen volt szerencsém tesztelni, de szerintem ott is megállja a helyét!
Érdeklődnék, hogy XX mennyire alkalmas döntögetni, gyorsulgatni?
Mindenképpen ilyen nagy kategóriás motort szeretnék venni, régi 1000F után ez a következő lépcső.
Sokat megyek két személlyel, messzire. Egyedül attól félek, hogy ugyanolyan nehéz dög lesz mint az CBR1000F.
Van róla tapasztalatotok?
igen ismerős. Sajnos. A bátyámé volt, és én "ajándékoztam" a sulinak hogy szétszedhessék a blokkot.
tudom hogy nem akartál megbántani. viszont legközelebb ha ilyen képet látsz jusson az eszedbe hogy esetleg egy hozzátartozó sebeit tépheted fel vele ha a netre közszemlére teszed! Nem véletlenül nem fotóztam le... nem nagyon akarom többet látni.
Nem haragszom.
játszunk olyat, hogy nem teszünk fel oylan képeket amiben törött zúzott motor van. a saját nyomort - képet, sztorit igen, de másét ne.
ki tudja mikor kit érint, mikor kit nem. így minden utólagos fájdalom elkerülhető a jövőben.
LX