rám számithatsz mester........ha kivánod átmegyek a busafórumra és a hazai pályájukon térdelnek majd lábaid előtt.
(és kérlek ne haragudj,hogy a buszon való utazással kapcsolatba hoztalak,hisz egy xx-es nek nincs rá szüksége)
igaz....a busásoknak sincs,mert tudnak kunyizni v storm-ot amig kész nem lesz a robeszük.
Nem baj Barátom mi igy fogadtunk el!
No a Maistear már ismerősen cseng... ugyhallottam ritka jó ember, aki mindig segit ha tud... meg játékot ad ingyé a barátainak meg a kisfiuknak... szóval jó csávó!
Végülis Te is lehetsz csak "oroszlán" ....
Akármitől... a mai világban? Bármitől!
látom busa robesz tali van ITT?!
Maisteart, hivjuk csak "mester"nek
Kisv, mitöl ilyedtem vona meg?
(és kérlek ne haragudj,hogy a buszon való utazással kapcsolatba hoztalak,hisz egy xx-es nek nincs rá szüksége)
igaz....a busásoknak sincs,mert tudnak kunyizni v storm-ot amig kész nem lesz a robeszük.
de melyik fán?
Mindannyian,egy ijedös,magánakvalo,megszeppent,embernek ismertük meg!
Meg hogy: türelem Chromot terem!
Bár nemtudom milyen ajándék az,amit nemtud használlni az ember!Bár aztis mondják:"ajándék lonak nenézd a fogát".
Köszi Joci!
ahová csak akar!
No a Maistear már ismerősen cseng... ugyhallottam ritka jó ember, aki mindig segit ha tud... meg játékot ad ingyé a barátainak meg a kisfiuknak... szóval jó csávó!
Mindjárt sirni fogtok,ha Jocikirály beleerösit!Fiveurbán(Dalia) már tudja milyen az!Bár akkor Lionis vele volt!
Erröl jut eszembe,Lion hol vagy?
Maistear a neve!Én ezt a nevet,ha százévig élek se fogomtudni leurni helyesen!Nemm mintha mást letudnék!