délután egykor még élt.....
szép milkánéval beszéltem.....azt mondta csokibácsi alukál......
joséval gondoltuk meglátogatjuk.......
persze az is lehet,hogy tök jól elvan csak velünk nem akart talizni.....
télleg........erre nem is gondoltam.......
na mostmár mindegy.
Bakker.......akkor azért nem találtam........
de majd aplikálok a hegyire olyan kiskosárkát,amiből a matrózok kémlelik a látohatárt.
meg zsepiből vitorlát..........aztán mikor meglát a szöszi lefotózom az arcát........és felteszem ide.....
Én is épp optikáztam magam (fürdés, beretválkozás)
amugy jó nagy kádatok lehet, mi is proobáltunk néhányszor eggyütt pancsizni, de majdnem
beszorultunk a kádba
Hy.
a holnapi napom még mindig nem tiszta......
tuti kitolom a verdát,de hogy mikor meddig?
és azt honnan találtad ki hogy nem álltunk veled szóba,?,
csak este te még birtad.......(amikor én ennyi idős voltam,este levágták a lábom,,,,reggelre kinőtt)
énmeg ráalszommár a billentyüzetre(keyboard) azt reggel az arcomon van ,hogy ctrl caps lock ,asdfgyxcvbnm,.-
na.
Sziasztok
Yoci garula az 1 kerohoz (párszor nekemis sikerült az ilyesfajta startolás V a tanu)
Miután tegnap nem álltatok szóba velem, egyedül csináltam egy ki Balatoni kört, nem volt melegem, de
fasza volt...
Holnap egy kis duhajkodás?
Na ma szépen benéztem a motorom erejét.....
Lámpától indulást sietősre vettem........akkora egykerót nyomtunk a szöszivel mint állat.
az igazi poén az,hogy nem szándékosan csináltam,mégsem volt ijesztő vagy ilyesmi.....tök jól kontrolálható volt a dolog.csak mikor váltottam(keréken)akkor tette le az elejét.......
mielőtt még lebasztok,jelzem,hogy nem tervezem hogy sürün elő akarnám adni ezt a mutatványt.
De tök jó érzés volt.......főleg hogy nem csaptuk oda magunkat.
és van tanulsága is....: tisztelni kell a 160 lovat.
Szép napot.
Na szépen vagy beteg barátom.....
Buffalo Billel elmentünk volna beteglátogatni......erre temeg alszol.....
Nem lehet igy elhagynod magad.Még a nyugdijjas szekció is motorozott a ringen.(bocsi Gabesz)
Szeggyedmáösszemagadat.
szép milkánéval beszéltem.....azt mondta csokibácsi alukál......
joséval gondoltuk meglátogatjuk.......
persze az is lehet,hogy tök jól elvan csak velünk nem akart talizni.....
télleg........erre nem is gondoltam.......
na mostmár mindegy.
sabotage......
Milkárol tudsz vmit, h mi van vele?
de majd aplikálok a hegyire olyan kiskosárkát,amiből a matrózok kémlelik a látohatárt.
meg zsepiből vitorlát..........aztán mikor meglát a szöszi lefotózom az arcát........és felteszem ide.....
és mikor érthető okbol nem figyelek......rögtön elsülyeszti a kishajóimat.
holnap menj,segits apádnak.Én még sötétben tapogatózok.
De lesz még búza,lesz még lágy kenyér......
amugy jó nagy kádatok lehet, mi is proobáltunk néhányszor eggyütt pancsizni, de majdnem
beszorultunk a kádba
menek én is.
joéjt mindenkinek.
csak pancsiztunk......
de a szöszi olyan gyerekes........mindig elsűlyesztette a papirhajócskáimat.......
Csokibácsiiii, meggyogyultál már? remélem igen
a holnapi napom még mindig nem tiszta......
tuti kitolom a verdát,de hogy mikor meddig?
és azt honnan találtad ki hogy nem álltunk veled szóba,?,
csak este te még birtad.......(amikor én ennyi idős voltam,este levágták a lábom,,,,reggelre kinőtt)
énmeg ráalszommár a billentyüzetre(keyboard) azt reggel az arcomon van ,hogy ctrl caps lock ,asdfgyxcvbnm,.-
na.
Yoci garula az 1 kerohoz (párszor nekemis sikerült az ilyesfajta startolás V a tanu)
Miután tegnap nem álltatok szóba velem, egyedül csináltam egy ki Balatoni kört, nem volt melegem, de
fasza volt...
Holnap egy kis duhajkodás?
Lámpától indulást sietősre vettem........akkora egykerót nyomtunk a szöszivel mint állat.
az igazi poén az,hogy nem szándékosan csináltam,mégsem volt ijesztő vagy ilyesmi.....tök jól kontrolálható volt a dolog.csak mikor váltottam(keréken)akkor tette le az elejét.......
mielőtt még lebasztok,jelzem,hogy nem tervezem hogy sürün elő akarnám adni ezt a mutatványt.
De tök jó érzés volt.......főleg hogy nem csaptuk oda magunkat.
és van tanulsága is....: tisztelni kell a 160 lovat.
Na szépen vagy beteg barátom.....
Buffalo Billel elmentünk volna beteglátogatni......erre temeg alszol.....
Nem lehet igy elhagynod magad.Még a nyugdijjas szekció is motorozott a ringen.(bocsi Gabesz)
Szeggyedmáösszemagadat.
igen! És ezzel elis rontottam a mai napodat!