ja.....és még valami....
a rossz hir az hogy nem kaptok fánkot.-mert nem tudom megoldani,hogy estére frisset tudjak vinni.
viszont.......viszek másik sütit....mégfinomabbat...diós----és kakaos.....kurvajóóóóó.meg bort is...vöröset....az se rossz.
Jóestét mindenkinek!
Örülök ,hogy szombaton megismerkedhettem veletek! Bocs, hogy olyan hamar el kellet rohannom ,de így is 19.30-ra értem Veresegyház-ra. Kár, hogy lemaradtam a csoportképről - remélem lesz módom rá bepótolni máskor.
Mielőtt eljöttem csináltam 1-2 képet rólatok és a vasakról is. Felteszek egy párat!
Jocikirályéknak gratula az eljegyzéshez!
Áginak meg javulást-hallottam mi történt veled! MIELŐBB GYÓGYULJ MEG
Jóéjt mindenkinek! Sanyi
a rossz hir az hogy nem kaptok fánkot.-mert nem tudom megoldani,hogy estére frisset tudjak vinni.
viszont.......viszek másik sütit....mégfinomabbat...diós----és kakaos.....kurvajóóóóó.meg bort is...vöröset....az se rossz.
mégis szimmering+szar és kevés olaj.
pénteken gyógyul....
szépjónapot mindenkinek.
tudod?!
de ezt teis tudod!
Töre rá értem
Veresegyháza vagy Veresegyház,
A shift billenytyűm nem jó, ezért nincs kérdőjelem
Örülök ,hogy szombaton megismerkedhettem veletek! Bocs, hogy olyan hamar el kellet rohannom ,de így is 19.30-ra értem Veresegyház-ra. Kár, hogy lemaradtam a csoportképről - remélem lesz módom rá bepótolni máskor.
Mielőtt eljöttem csináltam 1-2 képet rólatok és a vasakról is. Felteszek egy párat!
Jocikirályéknak gratula az eljegyzéshez!
Áginak meg javulást-hallottam mi történt veled! MIELŐBB GYÓGYULJ MEG
Jóéjt mindenkinek! Sanyi
És Blondy gyűrűje,