Gyártasd le méretre, vagy ebay - en vegyél készen
Esetleg megemlíted az ámokfutónak és pesten szerintem szerez oszt megy pocstán, vagy lebiciklizik-zünk
Próbáltam ma kuplungcsövet venni de néztek rám mint a borjú az új kapura azt mondták olyant nem lehet pl méterben venni mert valamilyen speciális géppel lehet rásajtolni a végeket?
Szerinted?
Mert szerintem hülyék!
Hol nézzem meg?
Így jártam tavaly a Kékestetőről lefelé. Akkumulátor hiba, cseréld ki. Én kimértem az enyémet multiméterrel, látszatra minden jó volt, de az elszulfásodás, vagy a kezdődő cellazárlat diagnózisra az kevés volt.
Oksa!
De szombatonként dolgozol,vasárnapok foglaltak,így érdemes lesz tőled meg venni a motort 10-év után,azzal a pár ezer kilométerrel amit bele teszel!
Drukkolok!
... vagy a 18.ker Zádor utcába a hidropres
van egy ilyen műhely ahol hidraulika csöveket gyártanak...Mindenre
A Fektinél van Gyálon
Esetleg megemlíted az ámokfutónak és pesten szerintem szerez oszt megy pocstán, vagy lebiciklizik-zünk
Az fékcső és valóban kell a végére csatlakozó,de azt normális,hozzáértő ember rátudja rakni!
Szerinted?
Mert szerintem hülyék!
Hol nézzem meg?
Vagy ! Én átmegyek holnap és megterhelem
Nekem a kocsinál így volt aztán amikor terhelésessel mértük egy nagy fos volt az akksim.
Újat vettem azóta semmi gond
Feri! 06-20-4262269 Budapest XI.-ker!
No ez már valami,már csak azért is,mert én,(mi) is erre gyanakodunk!
Nagyon szépen köszönöm!
Szükségem lenne egy Honda szerelő kontaktra aki bekarburálná a motort.
Tudtok ilyet Pest és vonzáskörzete környékén?
De szombatonként dolgozol,vasárnapok foglaltak,így érdemes lesz tőled meg venni a motort 10-év után,azzal a pár ezer kilométerrel amit bele teszel!
Drukkolok!
Fékfolyadék és kuplungfolyadék csere + hátsó rugós tag szennyeződés védelem kiépítés.
+ további finomításon töprengés
Jut eszembe! Csütörtökön megyek szegedre!