Semmi extra! Veszprémi délután 3 órási indulással Sümeg-Tapolca-Zánka-Bfüred-Veszprém. Semmi erőltetett menet. Egy kis fagyizással, sztorizással megspékelve. Normális tempóban, semmi őrültség. 6-10 motor a létszám. Ha érdekel csütörtökig ideteszem az útvonalat, meg a résztvevők listáját.
Egyébként BÁRKIT szívesen látunk!
Örülök, hogy nincs komolyabb gond! A gulyást meg egyszer összehozuk! Csak először még el kell mennem Iszkaszentgyörgyre fagyizni! Apropó! Szombaton megyünk egy nagyon lightos túrára, ha esetleg érdekel egyeztesünk!
Szia Norbi!
Üdv minden motorosnak!
Rossz csont nem vész el, a gép már akkor másnapra jó lett ( 11 csavarból 5 öt a hátsó tárcsa nem engedett kiesni) ezért szólt.
Valamikor ehetnénk egy jó babgulyást a zalacsányi tónál, szupi hely, bárkit szívesen látok. A nagy fehér testvért meg elgáncsolom, hogy lépést tudjon tartani velünk , majd beléptetjük a 130 as clubba.
Üdv mindenkinek.
értem a célzást...
de a busát nem szeretem....legalábbis halban.ritka szar ízű jószág...
azt már nem is emlitem hogy a kifogása sem szokványos...úgyhogy inkább nem is támadok rá..
de fogtam még 3 db kb(darabonként..) 70-80 dekás bodorkát is....az má azé valami....
ja meg mégegy pontyot...
úgyhogy a következő motorosbaráti buli halászléje részemről rendben...
Üdv Don José!
mintha ma láttalak volna az m3 ason befelé a város felé......14-körül..
persze hogy utolérjelek esélyem sem volt mert kocsival voltam....de ez igy van jól.... de az nincs jól,hogy
felháboritóan keveset forumozol barátom!(ezt veheted lebaszásnak!)
Itthon!
Mindenkinek köszönöm a délutánt, jó volt!
Tempós, vissza út volt!