Gardányos Vilmos bicepszből nyomja le a kardáncsapágyat és a velősszenyót, de a pontosabb interjút majd Ő adja...
Mellékesen már a Piros Ász címet is birtokolja a csapatban, de erről továbbiakat szintén bajnokunktól tudsz meg többet.
Az interjút a Stég nevű műintézmény padján le fogjuk folytatni!
Szép napot!
Helló Dt.!
Vili bá családi szabadságon van, pihen a propeller...
Mi kimentünk ósztriába tegnap, de a csapat nem neked való volt, mert szédült egy banda... Visszakergetett bennünket a Hegy, szakadt az eső keményen, úgyhogy még lenéztünk Egerszeg, Keszthely, Tapolca, Devecser, aztán haza.
Majd összehozunk a Vilivel egy tihanyi velősszenyó ropogtatást, egy kis füredi krémessel lefolytva...
Addig is széles utat...!
Mai nap mentünk 550 Km-t, Gödöllő-Kunmadaras-Hortobágy-Debrecen-Lillafüred-Mátra-Gödöllő
Nagyon jó volt!
A Bükkben nagyon jó minőségű az út, nagyon élvezeteset lehet kanyargászni.
Bár én úgy tapasztaltam, hogy a sok motoros most inkább megy a Bükkbe, mint a Mátrába(rengetegen voltak).
A holnapi találka az azért meg marad, ha valakinek lenne kedve hamarabb találkozni, akkor én a Gödöllöi kúton leszek már 9:15 (30)körül!
Szeretném kihagyni a 30 fokot a kuton!
De természetesen a mátrában majd csatlakozom a csaphoz!
Mindekit szivesen látok 9 30 kor! ű
Addig bemelegítem a gumit majd a mátrában!
Mellékesen már a Piros Ász címet is birtokolja a csapatban, de erről továbbiakat szintén bajnokunktól tudsz meg többet.
Az interjút a Stég nevű műintézmény padján le fogjuk folytatni!
Szép napot!