"zselés"aksi se motorba,se teherautoba nem gyártanak!
Amit mi "zselésnek" hivunk,csak zárt,gondozás mentes!De ugyan ugy savas!Álltalában ha megveszed,te töltöd bele a savat,kis fiolábol!
Nekem Unibat van benne.
Véleményem szerint tök mindegy mit veszel (csak zselés legyen).
Vhol láttam neten hirdetve Yuasa-t (gyári) olyan 23e körül...
Mondjuk én annyiért se vennék.
Üdv. mindenkinek!
Ma majdnem motorra ültem... Csak kifeküdt az akkum és nem sikerült életre kelteni. Csere előtt állok és a gyári nekem nagyon húzós. 47600Ft. Tisztelettel kérdezném, hogy milyen aksit raktatok a gyári helyett?
Köszönöm!
az Xx-be ásványi,illetve félszintetikus való!
A szintetikustol hangosabb lessz(tul vékony neki)!
Én eddig(10-évig) minden motoromba Castrol 10w-40-et tettem bele(félszintetikus).Most motul 20w-50-es van benne(ásványi) nagyon ajánlották és jo áron jutottam hozzá(8.500-pénz a 4-liter).
Azzal már próbáltam... Csak előtte a párom kisütött benne vagy 3-adag krumplit meg rántottszeletet..
De olyan erős is lett tőle a motor.......... , hogy már nem bírtam vele...!Gondolom ezért használod te is..?
Olajvásárlás előtt állok ... egy kis segítséget kérek.!
Ki milyen olajat használ...szintetikus, félszintetikus ( ha lehet még ilyet kapni) , vagy ásványit ajánlotok...!
Ki milyentipust használ?
Most akcióban van ez ...Castrol.Act-evo Gp 4T de ez 20w50 -es?
Ki mit tud róla?
Amit mi "zselésnek" hivunk,csak zárt,gondozás mentes!De ugyan ugy savas!Álltalában ha megveszed,te töltöd bele a savat,kis fiolábol!
Bár ezzel nemrég poruljártam,de hagyjuk!Azt mondják jo pap holtig tanul!
Nekem Unibat van benne.
Véleményem szerint tök mindegy mit veszel (csak zselés legyen).
Vhol láttam neten hirdetve Yuasa-t (gyári) olyan 23e körül...
Mondjuk én annyiért se vennék.
Megcsörögsz és elmondom hova mejn!Rám hivatkozol,és akkor ennyibe fáj,mint amit irtam!
Lehet- e még akciósan szerezni....?
Küszi mindenkinek a segítséget......
Ma majdnem motorra ültem... Csak kifeküdt az akkum és nem sikerült életre kelteni. Csere előtt állok és a gyári nekem nagyon húzós. 47600Ft. Tisztelettel kérdezném, hogy milyen aksit raktatok a gyári helyett?
Köszönöm!
A szintetikustol hangosabb lessz(tul vékony neki)!
Én eddig(10-évig) minden motoromba Castrol 10w-40-et tettem bele(félszintetikus).Most motul 20w-50-es van benne(ásványi) nagyon ajánlották és jo áron jutottam hozzá(8.500-pénz a 4-liter).
10w 40 félszintetikus castrol ajánlom
vagy valvolin 10w 40 durablen de lehet h nem jol irom a nevét!
ISMERITEK ezt a szupi kis topicot?
jót röhögtem
Te hogy állsz a relékkel?
De amúgy tök süket vagyok....
De olyan erős is lett tőle a motor.......... , hogy már nem bírtam vele...!Gondolom ezért használod te is..?
A mostaniba eddig csak a gyári olaj ment! Azzal sincs semmi bajom...
Ki milyen olajat használ...szintetikus, félszintetikus ( ha lehet még ilyet kapni) , vagy ásványit ajánlotok...!
Ki milyentipust használ?
Most akcióban van ez ...Castrol.Act-evo Gp 4T de ez 20w50 -es?
Ki mit tud róla?