KERESEK ! Sérülésmentes HONDA CBR1000RR 2007 gyári rendszámtábla tartót kompletten rendszám világítással ,indexekkel ,felfogató konzollal együtt ahogy az ülés alatti vázhoz fel van csavarozva.
Sziasztok! Hátha tudna nekem valaki segíteni, hol, hogyan tudnám bevizsgáltatni a motoromat, mert sikerült elég jól összetörnöm. Vázbevizsgálást csinál valaki, mert nem sok kedvem van ahhoz, hogy megcsináltatom, aztán meg megy a motor össze-vissza. (bal első teló elengedte az összes olajat, gondolom az cserés, és eltört a kormánygátló felfogatása, plusz behorpadt a tank). Olvastam h a Redbaron-nál csinálnak egyenes futás mérést, de ahhoz költeni kellene rá, amit soha nem látnék viszont, ha a váz elment és el kell bontani a motort...
Mióta használod? Jellemzően milyen fordulatszám tartományban megy? Olvasok sokféle véleményt es tapasztalatot. A kinézett motor 2009-es forgalombahelyezésű, de valószínűleg 2008-as gyártású. Az "arany" színű blokkal szerelve. Az ő elmondása szerint, abszolút nem eszi az olajat.
Szeretnénk vásárolni egy 2009 es 1000rr-t. A kérdésem az lenne, hogy ez a második gyártási év mennyire érintett az olajfogyasztásos problémában? Gyűrűk,dugattyúk és tökéletlen hónolás voltak a problémák, ha jól tudom.
Vkinek sc59-hez lambdaszonda vagy abs elektronika nem kell? Itthon porosodnak, nincs szívem kidobni.
Szeretnénk vásárolni egy 2009 es 1000rr-t. A kérdésem az lenne, hogy ez a második gyártási év mennyire érintett az olajfogyasztásos problémában? Gyűrűk,dugattyúk és tökéletlen hónolás voltak a problémák, ha jól tudom.
Valakit nem érdekel, egy nem sokat használt BMC sport légszűrő? Árat privátban.
Köszi.
Az enyém eladó!
Az enyém eladó!