Üdv.Mencshely.
És az enyém is melegszik.Eddig közúton stabil 77-78.De ha beérek a közeli kisvárosokba ahol lámpa nincs,ott szeret egyből 90-ig felmenni.
Nem kell oda 40 fokban 2 percet menni, a barátom 2011 es Cbr 1000 el 2.05 ot megy és 105 fokos volt a vize! Végh Jani tett rá neki tavaly tavasszal plusz hűtőt, igy most 95 fokon megy nagy melegben!
No ezért is váltottam 2005 ben Cbr 1000 rr ről Gsxr 1000 K5 re! Meg persze sok más okból is! Akkor gondoljátok el hogy mi van a Cbr 1000 rr ekkel pl. a H,ringen kánikulában 35 -38 c fokban, amivel már mennek 2.00 át vagy az alatt! 105 fokos motorral kell hogy menjenek, vagy "IFA" méretű vizhűtőt kell hogy tegyenek a Cbr ekre! De mentségére legyen szólva melegszenek olyan kánikulában Zx 10 esek, és az R1 ek is, mivel nincs rajtuk külső olajhűtő mint a Gsxr 1000 eken!
Igen, melegszik, mint az állat. A hütő bordáit lehet érdemes pucolni, vagy a lamellákat megigazitani. Picit javít a helyzeten, de nem sokat. Várost nem árt kerülni sportmotorral.
Sziasztok! Kis információra lenne szükségem. Tegnap a szép 24 fokban elmentünk csavarogni. Az alany egy cbr1000rr 07`. Araszoltunk siófokon lámpától lámpáig. Néztem a vízhőfokot és szépen lassan ment felfelé. Elérte a 103 fokot bekapcsolt a ventilátor. Ventilátor működése közben is ment feljebb egészen 106 fokig. Ott is maradt se le se fel. Kiértem a városbol nyilván elvertem hogy visszahüljön. Egyedi dolog hogy "ennyire" melegszik 1 ilyen motor vagy mindenkinek?! Viz nem folyik, fagyálló télen cserélve, termosztát jó. 26ezer valós km. Ha esetleg megosztanátok a tapasztalataitokat megköszönném! Üdv!
És az enyém is melegszik.Eddig közúton stabil 77-78.De ha beérek a közeli kisvárosokba ahol lámpa nincs,ott szeret egyből 90-ig felmenni.
Majd írj egy pár sort ha már van némi tapasztalat a gépről. Kíváncsi leszek mi a véleményed.