Mondanám hogy gyere el aztán megmutatom hogy mi ebben a jó,meg hogy mennyire könnyű menni ilyen motorokkal,de te papírcsákó vagy.
Én ismerek,de ott a műanyag motorodat nem tudod bevinni,max az öledbe! Meg aztán minek akarsz te bemenni a ringre? Két nap alatt nem érnél köbe azzal a tempóval,amit a rozsdacsomód tud!
Fél4-kor lett vége,épp arra volt dolgom és odanéztem
Nem értem mi a jó ebben,idomok nélkül könnyű ilyen helyeken menni
Van aki ismeri a ringre a nem hivatalos bejáratot?
Régen csak ismerős volt az őr és bejutottunk,de most már az sem megy
Estét huligánok!
több mint 1 órát késtem mert a bodzaszedők kábelt loptak a mávtól tatabánya előtt,az elszomorító hogy csak annyit mondhatott be a kaller a hangosba hogy bizt. berendezés hibásodott meg
Utána kérdezte hogy akarom-e az igazat tudni.Persze csak 4szemközt...
Ezt a képet ma készítettem a Régi veszprémi úton a Veress Péter iskola előtt. A céges autónk belement két jobboldali keréknek annyi. Gondolom ha motorral megy bele valaki akkor meg hatalmasat esik. Vigyázzatok ha ara jártok.
Igen rárak,ha pc-vel hozzáhangolod a motort!
Egy sima végdobtol,meg csak a hangja lesz jobb,viszont veszit a nyomatékábol,és a le-böl,főleg,ha volt benn exup...
Én ismerek,de ott a műanyag motorodat nem tudod bevinni,max az öledbe! Meg aztán minek akarsz te bemenni a ringre? Két nap alatt nem érnél köbe azzal a tempóval,amit a rozsdacsomód tud!
Tud valaki ajánlani Szentiván-on ojan sötözőt vagy
helyet ahol nézni lehet a holnapi MotoGP-t?
A netem túl lassú lett, a Digi még nem intéztem.
Nem értem mi a jó ebben,idomok nélkül könnyű ilyen helyeken menni
Van aki ismeri a ringre a nem hivatalos bejáratot?
Régen csak ismerős volt az őr és bejutottunk,de most már az sem megy
jajj ez a pálffy én is ottvoltam és hálistennek már csak a zérettségikre kell bemenni
ma valaki 1 kis kanyargás a városban?
tovább, tovább.
Leszarja az iskolát,
skolát, skolát...
te még sokáig meg akarod tartani?
nekem meg villa szimeringet kell cserélni
nem megyek,a munka ünnepén van akinek dolgoznia kell
holnap nemjössz el écsre az endurocross-ra?
több mint 1 órát késtem mert a bodzaszedők kábelt loptak a mávtól tatabánya előtt,az elszomorító hogy csak annyit mondhatott be a kaller a hangosba hogy bizt. berendezés hibásodott meg
Utána kérdezte hogy akarom-e az igazat tudni.Persze csak 4szemközt...
én megyek
Először esetleg kitölthetnéd az adatlapodat.
Persze persze! Tudom ám nagyon jól,hogy csak az irigység beszél belőled!
Egy sima végdobtol,meg csak a hangja lesz jobb,viszont veszit a nyomatékábol,és a le-böl,főleg,ha volt benn exup...