hát azért a jó festés, profit igényel + technikát...gondolom gedeon is le tudja fújni kompresszorral, de hát neki nincs kamrája stb...igaz gondolom olcsóbb..
én is mindíg beöltözök hamár egyszer ojan sokat füzettem érte akkor mérne venném föl
ha motorral megyek iskolába a fasz osztájtársaim meg mindíg pofáznak hogy ugy beöltözök mintha 12-es ninja-val mennék
azt tuttam hogy az egyik rr mer le is fényképezted
de én a gyuriéknál nem láttam rr-t
endurok is jók voltak
bogyóka nem tért napirendre a 650-es hyosung kipufogonn bár én is néztem elég érdekesen
bogyó lehet hogy visszament megnézni mégegyszer
én mindig felöltözök.ha sikerül elcserélni az Aprilia-t akkor én a robogóra is felveszem a dzseki részét a ruhának.nem érdekel milyen hülyén néz ki.baleset nem csak rajtam múlik.a legnagyobb lezserség nálam ha farmert veszek nem a gatya részét.azt is akkor ha melóba megyek v épp csak a szomszédba.
majd gedeon festi nekem.van kompresszorja és meg tudja oldani a dolgot.nem lesz 1 gyári festése ...amúgy nem ismerem.itt Győrbe senkit nem ismerek
Miért ülne rá az a néni a bukódra?
Erről jut eszembe:
Fickó: Hayabusa, látod, ilyet veszek.
Csaj: Nincs rajta hátsó ülés, akkor én hová a f...ba ülök?
Fickó: Pont oda...
no problémo.. ...fel voltál rendesen öltözve..stb.. ...csak azt írtam, hogy még fiatal vagy és hát szalad veled a csikó... ...mindenki hibázik, remélem te és mi is tanultunk belőle..ennyi... ....idén is láttam már elborzasztó motorost... ..pólóban, farmerben, csupasz kézzel stb... ..na ez az elborzasztó sztem ...
hol festeted a vasat?...talán magad?...én bevittem a hasidomot a házgyárba Kocsis Attilához...jövő héten kész lesz..ismered Őt?
ha motorral megyek iskolába a fasz osztájtársaim meg mindíg pofáznak hogy ugy beöltözök mintha 12-es ninja-val mennék
de én a gyuriéknál nem láttam rr-t
endurok is jók voltak
bogyóka nem tért napirendre a 650-es hyosung kipufogonn bár én is néztem elég érdekesen
bogyó lehet hogy visszament megnézni mégegyszer
majd gedeon festi nekem.van kompresszorja és meg tudja oldani a dolgot.nem lesz 1 gyári festése ...amúgy nem ismerem.itt Győrbe senkit nem ismerek
Erről jut eszembe:
Fickó: Hayabusa, látod, ilyet veszek.
Csaj: Nincs rajta hátsó ülés, akkor én hová a f...ba ülök?
Fickó: Pont oda...
hol festeted a vasat?...talán magad?...én bevittem a hasidomot a házgyárba Kocsis Attilához...jövő héten kész lesz..ismered Őt?
A HMM Viki is abba a kettőbe lett szerelmes.