soha.nincs az az isten.az kizárt.senkinek.
legfeljebb pár embernek,de ahhoz legalább 10 éves ismerettség kell
milyen telhetetlenek vagytok ti csajok,mindig több kell mindenből
nemazok.
nézzük csak:vegyünk a gyereknek egy nagyobb motort amivel nagyobb veszélyben lesz mint a mostanival,vagy frissítsük inkább a tütünket...
nem kérdés.nekem is egyértelmű a válasz,nekik is,és mégsem vagyunk egy nevezőn
ja lehet nem a csesznekezős képeket kéne mutogatnom nekik mikor arról beszélek hogy milyen jó megfontoltan menni a motorral
tudom,régóta kérdezősködöm,egyenlőre a hátha lesz stádiumban vagyok.azt mondta körbeszimatol
mennék az újjal 1 a baj:nincs meg
7végén beszélek szülőkkel hogy uzsorakamatra adjanak már pár százezret.hátha...bár ilyen szavakkal lehet hatni hogy:'összes' , 'kredit' , 'sikerült'
az tökmind1 kakucson.ha valaki tud akkor nincs mellébeszélés egy technikás pályán.
nem adod oda a gs-ről a felnit gumival addigra?soha nem fogok találni 18 colos sportgumit
gyere ki a hóra csesznekre
hazai pálya.
beszéltem a köcsögömmel de rájöttem hogy nincs is motorja azért irigykedik a biciklisávomra,szóval vele nem megyek nyuszi után csesznekre,akkor meg mehetünk végülis a szívcsakrába
ne akard hogy idézzelek 10 évről ezelőttről mikor még tojáshéj volt a segged alatt és istenítettél engem hogy te sosem fogsz tudni így menni
el van mentve a beszélgetés
más kérdés hogy lassan utoléred mesteredet
attol még a hátsódra igényt tarok...
legfeljebb pár embernek,de ahhoz legalább 10 éves ismerettség kell
milyen telhetetlenek vagytok ti csajok,mindig több kell mindenből
nézzük csak:vegyünk a gyereknek egy nagyobb motort amivel nagyobb veszélyben lesz mint a mostanival,vagy frissítsük inkább a tütünket...
nem kérdés.nekem is egyértelmű a válasz,nekik is,és mégsem vagyunk egy nevezőn
ja lehet nem a csesznekezős képeket kéne mutogatnom nekik mikor arról beszélek hogy milyen jó megfontoltan menni a motorral
hajrá, hajrá
Legyenek a szülők megértőek, itt a szezon.
mennék az újjal 1 a baj:nincs meg
7végén beszélek szülőkkel hogy uzsorakamatra adjanak már pár százezret.hátha...bár ilyen szavakkal lehet hatni hogy:'összes' , 'kredit' , 'sikerült'
Motorgumik totyik.
nem adod oda a gs-ről a felnit gumival addigra?soha nem fogok találni 18 colos sportgumit
(itt melegítette be a gumit...)
Nyakadra nőnek a tanítványid.
hazai pálya.
beszéltem a köcsögömmel de rájöttem hogy nincs is motorja azért irigykedik a biciklisávomra,szóval vele nem megyek nyuszi után csesznekre,akkor meg mehetünk végülis a szívcsakrába
szurkolok
el van mentve a beszélgetés
más kérdés hogy lassan utoléred mesteredet
nem írt vissza
pedig ha látnátok a hátteremet...tiszta buzis:
(szerintem ez segít elárulni miről van szó )