Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arra ott volt az egész hét
na tényleg páá mindenkinek
igenis főnök
mentem,ti is jobban teszitek,komoly retorziókra kell számítani ha nem engedelmeskedtek foregon úrnak

Jó éjt mindenkinek,reménykedjetek ti is hogy összejön végre valami.aztán ha nem,ij(ezt tőletek tanultam,így jártam hosszan kiírva ) legalább marad 1 hondám
Ööö . . . a szombatot átaludtam.
aludjatok már .... megin arra kell kelnem reggel hogy 3 oldalt kell vissza olvasni
Találkoztam is valakivel a falu határában, de nemtom ki volt az.
én is...attól még a szombat is nap
divatmotoros
Én vasárnap voltam!
szombaton én voltam mindenhol kb,máskor meg nem.egyszerű ez,teccikérteni?
de nem is találkoztam fórumlakóval,meg más motorossal sem igazán.
szóval ennyi itt mindig mondjátok hogy ennyit annyit motoroztok,hazamegyek leellenőrzöm és kiderül hogy mindenki csak internetbetyár
én mostanába láttam az nsr-ed de a multkor mondtad h nem te voltál.. aztán mivel tőbb van belőled ezek szerint igy sose tudom h akkor ez most te voltál vagy nem de szoktam látni...
engem nem is láttál szombaton csaje?ott randalíroztam
kuss.amég nincs visszautasítás mindenkit szeretek.de amint rossz hír jön emilbe...
Ha meglesz a vas szerintem úgyis fölülvizsgálja majd a véleményét.
miért is?
nem is kicsi.mindenki belefér
ne kelljen most csalódnom benned
Istenem de drága vagy!hogy egyem azt a cuki kis szived
téged mindig
komolyan?
mer seggbe tetoválták a börtönben .kalevval ez sztem nem sűrűn fordulna elő ...remélem .de az öccse meg meghalt
engem az se érdekelne ha kawát vennél .ha te ilyen mezőgazdász gyerek lennél .majd ha megvetted úgy is telefröcsögöd a fórumot .eddig is úgy aludtam volna mint a medve...de ahhoz le kéne feküdni
pedig vittelek volna vele
Na látod! Ott is megtért a faszi.