Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

országos szezonnyitó gurulás10ó00kor indulunk a bmw szalon parkolójából ,egyseggel füred görög falu,oda jönnek az ország mindenszegletéből a motorosok,duma ,pacsi,motormustra,1200nm-es rendezvénysátor melegkaja/egytálétel/ italok ,stb. kisebb nagyob gurulások,tihany -balatonfelvidék ,stb. és kiscsoportos hazaindulás ki mikor szeretne.a lényeg azokkal az emberekkel találkozni legslább évente egyszer akikkel egész évben fórumozol.a 2008-as taliról keresek képet kb 1000motoros volt a velencei tónál ,haza fele meg engem elgázolt egy baromarcú autós.
ne hisztizz
Nem szokta a cigány a szántást,vagy megint elédugrott egy fa?
Mondjuk kiváncsi leszek,hogy fogja birni,mert szerintem a sportszelet hátsóülése nem lehet valami kényelmes...
Jájjjj more,aztán ha megborotválkozol akkor mennyivel vagy szebb? Rajtad az nem segítene sokat. Sőt,inkább semmit!

Baszottul fáj a vállam!
Még valamikor igértem neki egy tank benzint! Meg lehet hüvös lesz,és elkél a vesevédő!
Behódoltál neki ?
Én se jelenkeztem még!Igaz bikerina jelentkezett helyettem is!
Aztán csak eszembe jutott ...
me beszéltem a lackóval,az idén ma mentem elősször.én nem tervezgetek ,mikor időm és kedvem van akkor arra megyek amerre süt a nap.az évek alatt rengeteg túrát szerveztem mára belefáradtam. 50év az nem hazudik.
Ááá vágom...
Bakker 1X már beregeltem arra az oldalra, csak nem emlékszem a jelszavamra .
Feltételezem, attól, hogy nem iratkozom fel a listára, még részt vehetek a vonuláson .
ma én is mentem egy rövid kört,elég jól tapadt a pirelli,még 2.emelgette a sportszelet az elejét!
Juteszembe, vki tud küldeni infot erről a 03.15-i körről?
Night-rider, a héten felhívlak, elvileg esedékes a karszalagosdi...
Hali.
mivanmivan márc15.-én?
Mennék én is.
Mi Cseszneket jártuk meg... Az út még elég hideg és csúszik, bár rosszabbra számítottam .
Helló night-rider!A csornai apja-fia BMW-sekkel nem túráztál mostanába?Elvileg márc 15. ők is jönnek velünk füredre!
heló fiatalok 4mere gurultatok? nekem 270kilcsit sikerült megtennem,tés fele találkoztam endurósokkal,szerintem mind a 3 suzuki volt.aztán zirc -dudar között sportmocisokkal,a 8-as úton is,és farkasgyepű fele is ,ja és eplényben még lehet sielni.
Neszójjábe... nem volt időm borotválkozni .
Akkor golf,vagy mittudom én micsoda! A lényeg,hoogy biztos nem mi voltunk a rosszarcú emberek. Bár ahogy rádnéztem?
Miféle Seat?
Ja,én is láttam azt a két rosszarcú embert,akik a seattal jöttek.
Most komolyan? Szerinted tényleg csak "néhány" lapát sár volt rajta? 2ezer forintból csak a rajtszámtartót meg az ülést tudtam lemosni.
Azért milyen kicsi a világ... elmegyünk motorozni, hogy kieresszük a gőzt, erre Veszprémvarsányban holmi hangoskodó rosszarcú emberekre leszek figyelmes...
olajcsere kész remélem már csak +10 lesz