Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült beletekerni 150km-t a kicsikébe...
Mostmár talán elhiszem, hogy használod is a KTM-et, nem csak osztod azt észt itt .

Bár lehet, hogy csak levitéttek a vasakat futón & dobtatok rájuk néhány lapát sarat, hogy azt higgyék, terepeztetek...
Ne cirmogjáááá,jó idő volt azt kész! Ha annyira szar idő lett volna,nem a varsányi kúton találkozunk!
Csakis erdő! Aszfalton csak annyit,amíg nem találunk egy föld utat.
Hali Bálint! Nálam a farokidomod, készen van. Majd értekezzünk, hogy mikor adjam oda! Csőváz!
Én két hét mulva fogok legközelebb!Addigra visszakeveredik a vas forgalomba,és irány füred!
Persze csak ha jo idő lesz!
én a mult hétvégénn mentem 30-at
de előtte már simsonnal is mentem még a hóba
lehet hogy máma is megyek
Farádig.Szóval az idén már mentem kemény 13 km-t!
mejik szomszéd faluig menté?
Ténleg rohadt nagy szél van!
Megnéztem a superbike-ot,és ugy voltam vele,biztositás ide,v oda,kerülök egyet.De csak a szomszéd faluig jutottam,igaz nem is akartam messzebb menni!
Szóval várjuk szorgalmasan a jó időt!
győrbe esik az eső?
B*sszameg, a héten tök jó idő volt, persze amikor tudnék motorozni + elkezd esni az eső + viharos szél van...
elég nagy ,de nemsokára indulok a bakony fele,megpróbálok olyan utvonalon menni ami valamennyire szélvédett.
Abbabele ja !
Volt már vki az utakon, mekkora szél van?
Hejejajj, csuhajja!
aszfalt-murva-vagy erdő?
Kérj,aztán gyere velünk a Bakonyba! Azt tudom garantálni,hogy por az nem lesz!
Ja! A szokásos . . . jövök, erre eltűnik mindenki. De vajon hova, szombat este . . . ?
Jó estét!

Mi a helyzet?
felirtam
kíírom az adatlapra a számom 10 percre
akkor inkább telefonon eggyeztessünk?
benézek ide
remélem itthon leszek bár motoros ember lévén
holnap délelőtt ha ide irom hogy megyek vagy nem az jó neked vagy küggyek 1 emilt?
okké
akkor majd mondok egy címet