szerbusz kedves night-rider, olyan a kérdésem lenne hogy ha esetleg eme szent napon mint febr 14 esne az eső akkor esetleg a kocsiba lenne -e szabad hely-e? (bár anyukám azt mondta mindig hogy idegenekhez ne űljek be, de hát a motorozásért mindent)U.I.: remélem te anyud nem mondott olyanokat hogy idegeneket ne engedj az autódba
Kedves Foregon!
A Yeti neked ingyenes...meg másnak is...
Nem számolok mással, csak száraz idővel...
Mi Clio-val vagy Corsa-val megyünk, ha esik és nem száraz az út és négyen vagyunk, tehát öten szúkös lenne a minibuszban , de ha a Night-Ridert megkéred, szerintem hozzá beférsz...
Vhogy megoldjuk, de első a mocizás!
Kedves Laci motoros kollégám ha száraz az út én mindenképp veled tartok a Yetire, de ha esetleg mégsem lesz az akkor te hogy,mivel mész? ha nedves lesz az idő nem tudok elmenni
ja.hogy nyomtassanak egy új forgalmit 2 perc alatt .ha már ilyen rendesek vagytok akkor egy RR-re is összedobhatnátok nekem meg akkor azt át is festetem repsól-ra
az 6 rugóba kerül hogy átt irják a szinét?
nem annyira vészes
simánn összedobjuk, mindenki ad bele 500-at aztánn a cb már mehet is a barbi motorok közé
A Yeti neked ingyenes...meg másnak is...
Nem számolok mással, csak száraz idővel...
Mi Clio-val vagy Corsa-val megyünk, ha esik és nem száraz az út és négyen vagyunk, tehát öten szúkös lenne a minibuszban , de ha a Night-Ridert megkéred, szerintem hozzá beférsz...
Vhogy megoldjuk, de első a mocizás!
Valaki nem tud egy üres helyet a yetire tartókhoz?
én már nem is próbákozok mással
na de most megyek alunni
de ha gondolod majd holnap még finomithatok rajta
nem annyira vészes
simánn összedobjuk, mindenki ad bele 500-at aztánn a cb már mehet is a barbi motorok közé