Hejj kölyök nagyon rossz hírem van vasárnap nem kapom meg a kocsit a szülinapomra hivatkozva szülőktől.azt mondják akarnak valamit de nem igazán értem,20 évig nem volt semmi extra miért most kell...
a még nagyobb gond hogy így el sem mehetek
bocs,nem tudok mást mondani.
Skacok!
Ha a jóslat bejön, akkor napos idő és -4 -15C a Yetin...
A többiek majd hoznak hőlégfúvót és leolvasztanak, de ha száraz az út én motorozok és kész!
Amúgy voltam ma Ausztriában sielni és hideg volt, egész nap esett a hó, csúsztunk, fasza volt minden, de inkább a mocin fagyjon le a tököm akkor is....
én már láttam a boltot de csak kivürröl és nem tuttam hogy mér van ott meg hogy az volt ott a jereváninn
még mindig motorock a neve?
és te ott dolgozó?
4000ft utánjárásnélkül jó,ez egy monolock platni,a részletek ne keverjenek meg.egyébként egy új doboz platnival most 15000ft.nekem csak monokey platnim van,de nem eladó,lehet ,hogy tudnák 3000ft-érmonolockot,de2000ft-ot eltelefonálok.ép ezért vedd meg a 4000ft-ost
Az a lap szebbé teszi, takarólemez.
Írj egy e-mait a telefonszámoddal és már rendelem is.
Legkésőbb péntekre itt van, majd hívlak és megbeszéljük hova vigyem.
Hajrá Szentek!
a még nagyobb gond hogy így el sem mehetek
bocs,nem tudok mást mondani.
ráadásul a motorozást megelőzte fél óra szerelés meg motor melegíttés
Amúgy megnyugodhatsz, nekem úgysem megy el a kedvem...
Motorozni akarok!
Kawazni!
Megyek álmodok vele egyet...
Hátha bejön...
Sose add fel!
Ha a jóslat bejön, akkor napos idő és -4 -15C a Yetin...
A többiek majd hoznak hőlégfúvót és leolvasztanak, de ha száraz az út én motorozok és kész!
Amúgy voltam ma Ausztriában sielni és hideg volt, egész nap esett a hó, csúsztunk, fasza volt minden, de inkább a mocin fagyjon le a tököm akkor is....
én is motoroztam máma de csak itt a faluba mentem fél órát
nem is volt annyira hideg csak a kezem fázott
még mindig motorock a neve?
és te ott dolgozó?
CSá
Írj egy e-mait a telefonszámoddal és már rendelem is.
Legkésőbb péntekre itt van, majd hívlak és megbeszéljük hova vigyem.