Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legalább segítettél dönteni
így se volt rossz .Porter a kis köcsög CB hogy szedte a lábát .Saints
Az éjjeli műszak NFL-döntőt néz!
Hajrá Szentek!
Hejj kölyök nagyon rossz hírem van vasárnap nem kapom meg a kocsit a szülinapomra hivatkozva szülőktől.azt mondják akarnak valamit de nem igazán értem,20 évig nem volt semmi extra miért most kell...
a még nagyobb gond hogy így el sem mehetek
bocs,nem tudok mást mondani.
merre vagyon az éjjeli múszak?mostanában nem láttam őket .itt valami készül
nekem se ment el a kedvem...csak a motorom ment el talajmintát gyűjteni ."hátizsákkal" mész a yetire?
na-na máma kerültem eggyet itt a faluba és -2 fok volt
ráadásul a motorozást megelőzte fél óra szerelés meg motor melegíttés
Kösz DHFear!
Amúgy megnyugodhatsz, nekem úgysem megy el a kedvem...
Motorozni akarok!
Kawazni!
Megyek álmodok vele egyet...
Hátha bejön...
csokinak feleslegesen mondasz ilyeneket .5 fok alatt rá se néz a motorra.még az ablakon se néz ki nehogy lefagyjon a látása
Csoki!
Sose add fel!
én már letettem arrol hogy motorral mennyek de ha te azzal akarsz akkor rakjál be fél literes üvegbe forróvizet a kabátod alá
Skacok!
Ha a jóslat bejön, akkor napos idő és -4 -15C a Yetin...
A többiek majd hoznak hőlégfúvót és leolvasztanak, de ha száraz az út én motorozok és kész!

Amúgy voltam ma Ausztriában sielni és hideg volt, egész nap esett a hó, csúsztunk, fasza volt minden, de inkább a mocin fagyjon le a tököm akkor is....
Igen az volt a jerevánin,és még mindig az a neve.De nem dolgozom ott,csak nagyon jó barátom a tulaj gyerek,és láttam már náluk ilyen pizzás dobozokat.
megjött, majd hívlak
ja a lényeget meg majnem elfelejtettem
én is motoroztam máma de csak itt a faluba mentem fél órát
nem is volt annyira hideg csak a kezem fázott
ment a mail .aztán akkor értekezünk
szombaton még élt
de hová tünt bikerina?
én már láttam a boltot de csak kivürröl és nem tuttam hogy mér van ott meg hogy az volt ott a jereváninn
még mindig motorock a neve?
és te ott dolgozó?
Na suhanok dologra, jó8 mindenkinek.
CSá
4000ft utánjárásnélkül jó,ez egy monolock platni,a részletek ne keverjenek meg.egyébként egy új doboz platnival most 15000ft.nekem csak monokey platnim van,de nem eladó,lehet ,hogy tudnák 3000ft-érmonolockot,de2000ft-ot eltelefonálok.ép ezért vedd meg a 4000ft-ost
Az a lap szebbé teszi, takarólemez.
Írj egy e-mait a telefonszámoddal és már rendelem is.
Legkésőbb péntekre itt van, majd hívlak és megbeszéljük hova vigyem.
Szerintem már elküldött mert felhívtam és kinyomta.
Legyen a másik is, aztán ha megyünk túrázni, legalább meglesz a szakácsunk
a buksimat megvédte ...igaz nem ami az enyém volt,de az Akira se volt sokkal halkabb