ne mentegetőzz a tudatalattid kibontakozása elárult
ha meg hallottál olyat, hogy valakinek széthullott a kawája szólj neki, hogy az a nyílás a blokk alján arra való, hogy közben ott kell leereszteni az olajat ja és utána nem árta ha önt bele újat
kawa még csak a listán se szerepelt amikor elindultam kinézni .lehet h unalmas de 10 év múlva nem a kukában végzi .kawarina motorjáról meg semmit nem tudsz uh szerintem azt hanyagoljuk.a váltó hang...meg az a jó kis traktorzúgás .így kissebb a menetzaj
lebuktál kawafikázó azért fikázod te a kawákat, mert valójában vágyaz egyre de annakidején elhamarkodtad és egy uncsi kis hondát vettél a tudatalattid ezt a színt suggalta neked, hogy kompenzálni tudja valamelyest a totális baklövést ne , ne sírj , egyszer majd csak lesz egy kawád is, még előtted az élet....tedd le az a kötelet, van még remény, kawarina biztos megengedi , hogy rendszeresen lemosd a motorját nyáron Amugy ki kell, hogy ábrándítsalak hiába a szín, sosem lesz igazi kawa belőle, ahhoz kell a fincsi váltó hang is
ha meg hallottál olyat, hogy valakinek széthullott a kawája szólj neki, hogy az a nyílás a blokk alján arra való, hogy közben ott kell leereszteni az olajat ja és utána nem árta ha önt bele újat
csak 250, 400, 600, 1000-ről hallottam