Szeva!Nincs körbe hegesztve a nyak csak az egyik felén 1 darab és ha jól láttam a képen nem is azon a felén amelyiken az alváz szám van.Szép szakszerű hegesztésnek tűnik de az látszik ,hogy nem gyári.Az okáról nem tudni semmit.Emiatt a hegesztés miatt állítólag megbukott az eredet vizsgán nem is a műszakin hanem az eredet vizsgán.Ha van ötleted szívesen várom vagy ismerősöd aki esetleg letudja eredet vizsgázni akkor szólj.A moci egyébként tiszta csak ez a hegesztés ne lenne.
ha így folytatjátok akkor nem megyek .mivel ti motorral akartok menni.nekem meg még nincs ruhám se.az Apriliának meg le fog törni a kirmánycsutkája így ezek alapján úgy néz ki itthon maradok
hah,szóval a szorosabb kapcsolat fogalma south park nézést jelent.ezt nem tudtam,módosítom a szótáramban
jó veletek,fiatalokkal lenni,megismerem a mai szavak jelentését.az én időmben egészen más volt még ehhez a fogalomhoz rendelve
kormánycsutka (a fasznak kell gyorsan gépelni )
jó veletek,fiatalokkal lenni,megismerem a mai szavak jelentését.az én időmben egészen más volt még ehhez a fogalomhoz rendelve
H helyett K van beleírva
Oké, ma felhívlak Santsó, én is úgy is dumáltam volna veled