Csoki!
Ha ma ki tudnál jönni, az lenne a jó, mert a sisakhoz amit meg tudnál nézni, várunk még valamit és megy postára...ha ma megjön akkor ma, ha nem akkor holnap...mert várja az ügyfél...
Nah cső..
Helló mindenki szeretném kicsit kérni a segítségeteket!Mint sokan tudjátok foglalkozom otthon motorszereléssel és szeretném lassacskán hivatalosan csinálni és bővíteni a dolgot.Csináltunk dh-val (pontosabban ő ) egy kisebb honlapot és szeretném ha aktuális oldalakon vagytok fenn és lehetséges légyszi linkeljétek be ezt a címet ,hogy minél több helyen jelenjen meg és így majd a google -ba is bekerüljön előre is köszi http://scooterszerviz.hupont.h...
Én is kocsival voltam egy fehér Nissan Sunny val. Ja igen tényleg volt 1 Suzuki is utána.Én is pont akkor mentem el mikor te is sétáltál vissza a motorhoz.
Hazaért a két kolléga...
Eszméletlen jó volt a mai túra, köszönjük a vezetést meg a sok segítséget. Királyok vagytok komolyan. Nagyon sokat tanultam ma.
Ja, és bocs h olyan hamar leléptünk Phalmáról, de így is épp eső előtt értünk haza. De mintha találkoztunk volna visszafelé a két sráccal (akiknek a neve nem maradt meg bennem )
Nagyon lassúak voltunk a két tankkal?
Üdv...