hát attól függ milyen a gépeden a csati ...
de általában egy3.5 stero jack kell a hangcsatornáknak aminek a másikfele a videónál vagy piros és fehér rca csati vagy scart...
a videójelet meg egy sárga rca vagy a scartból szeded és a gépednél ez általában 1 sárga rca
vhs lejátszó van. azon van scart mert vmi antenna kábelhez hasonló cucc a gépben van tv tunerem(ami nincs beüzemelve ) meg van geforce 4 128as kártya...
szia gyurika ..neked mid nincs a digitalizáláshoz ?
kell egy videomagnó /lehetőleg sztereo/ azt rákötöd a számológépedre egy kábellel .....és a nero 7 már csinálja ...ott már értelemszerű , hogy mire kattintassz....annyi idő alatt szedi be amennyi a film hossza ..........aztán már a kazetta nem is kell visszaviheted a kölcsönzőbe ..........és a vinyódra aviba nyomja rá......kicsit helyigényes de utána átkonvertálva kiírod amibe akarod..dvd-re
jah, szólok, csak Windows újratelepítés lesz a gépen...
Nincs kombóm, csak egy ámítógép+ videómagnó, kábel, egy jó videókártya, meg egy faszántos progi...
Annyi idő alatt van meg, amilyen hosszú a film....
De PONT olyan lesz a minőség, amilyen a VHS.....se jobb, se rosszabb...
itthon vagyok,beteg vagyok,szarúl,vagyok,lázas vagyok,influenzás vagyok...
más majom nincs
döme,katácska,köszi hogy elhoztatok
ez jó ez naz oldal
lesem
ne felejtsdd el légyszives lemérni a bakot! köszi
de általában egy3.5 stero jack kell a hangcsatornáknak aminek a másikfele a videónál vagy piros és fehér rca csati vagy scart...
a videójelet meg egy sárga rca vagy a scartból szeded és a gépednél ez általában 1 sárga rca
megköszönném és nem kéne elvágnom a nyakadat
ne felejtsdd el légyszives lemérni a bakot! köszi
kell egy videomagnó /lehetőleg sztereo/ azt rákötöd a számológépedre egy kábellel .....és a nero 7 már csinálja ...ott már értelemszerű , hogy mire kattintassz....annyi idő alatt szedi be amennyi a film hossza ..........aztán már a kazetta nem is kell visszaviheted a kölcsönzőbe ..........és a vinyódra aviba nyomja rá......kicsit helyigényes de utána átkonvertálva kiírod amibe akarod..dvd-re
Nincs kombóm, csak egy ámítógép+ videómagnó, kábel, egy jó videókártya, meg egy faszántos progi...
Annyi idő alatt van meg, amilyen hosszú a film....
De PONT olyan lesz a minőség, amilyen a VHS.....se jobb, se rosszabb...