Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem a tv tuner lesz a nyerő
videjó kártya. nekem van rajta monitor kimenet,mellette egy sok lyukas valami fehér,meg egy kör alakú cucc
majom=bajom
Szewasztok,

itthon vagyok,beteg vagyok,szarúl,vagyok,lázas vagyok,influenzás vagyok...
más majom nincs

döme,katácska,köszi hogy elhoztatok
köszi
ez jó ez naz oldal
asszem akkor elbasztuk,mert kivulről tettük bele azt a talpas csapot...
vájá
lesem
azmijazez?
jó mindjárt ebédelek mert agyonvernek ha nem ülök oda az asztalhoz.......aztán bedobom
a videó kariba?
cső zoozee!
ne felejtsdd el légyszives lemérni a bakot! köszi
faisst nézted? a skype-n küldtem egy linket vannak rajta kawa robbantott ábrák ...nem emléxem honnan szedtem de ma volt
te geci
feketével
hát attól függ milyen a gépeden a csati ...
de általában egy3.5 stero jack kell a hangcsatornáknak aminek a másikfele a videónál vagy piros és fehér rca csati vagy scart...
a videójelet meg egy sárga rca vagy a scartból szeded és a gépednél ez általában 1 sárga rca
szóval milyen kábellel kötöm össze?
vhs lejátszó van. azon van scart mert vmi antenna kábelhez hasonló cucc a gépben van tv tunerem(ami nincs beüzemelve ) meg van geforce 4 128as kártya...
andris ez a progi kellene nekem is ami egyből írja is .......ha a nevét megmondanád esetleg ...se

megköszönném és nem kéne elvágnom a nyakadat
cső zoozee!
ne felejtsdd el légyszives lemérni a bakot! köszi
hümm
szia gyurika ..neked mid nincs a digitalizáláshoz ?
kell egy videomagnó /lehetőleg sztereo/ azt rákötöd a számológépedre egy kábellel .....és a nero 7 már csinálja ...ott már értelemszerű , hogy mire kattintassz....annyi idő alatt szedi be amennyi a film hossza ..........aztán már a kazetta nem is kell visszaviheted a kölcsönzőbe ..........és a vinyódra aviba nyomja rá......kicsit helyigényes de utána átkonvertálva kiírod amibe akarod..dvd-re
jah, szólok, csak Windows újratelepítés lesz a gépen...
Nincs kombóm, csak egy ámítógép+ videómagnó, kábel, egy jó videókártya, meg egy faszántos progi...
Annyi idő alatt van meg, amilyen hosszú a film....
De PONT olyan lesz a minőség, amilyen a VHS.....se jobb, se rosszabb...
Andris! Akkor majd ha lesz ez a vhs to dvd móka,tudsz segíteni? 1 nap alatt tényleg meg van? Van ilyen combo vhs,dvd lejátszó felvevő masinád vagy mi?
crack-eld be, okostojás!
motorral?