Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én két hete kb. - 8 fokba mentem 2 kört a városba....hiányzott a 163 lóerő a hideg aszfalton...képzeld el kapart
Szólhattak volna nekem is! Lehet,bevizeztem volna kicsit a gumikat . 3 hónapja nem ültem rajta!
Akkor jó

Én nem csinálok ilyet (sportmotorral).
mint mi
hülyék
millepeti itt vagy ? zezerék itt bimotáznak a ház előtt kidobok valamit ...szerintem zezer volt a bimcsivel és kreki kocsival
Ilyenkor?Nem normális.
valami ezres gépet itt indítottak el zsenge kipufogóval a ház előtt...ilyenkor gyorsaságizni ...már nem esik de minden tiszta víz
Nekem fel van bontva egy sör azt csak meg kel igyam nehogy megromoljon.
nem ...talán azért mert nem motoroztam ki magam és a sok energia miatt talán esetleg .....se
Te se tuc tuc tuc tuc?
gemes nem tucc aludni ?
Na kihaltatok?
Jócakát.
Joccakákat!

Ennél csak a képeid durvábbak! ! ! !
Megy egy férfi a mezőn, és látja, hogy egy vak ember sétál nem messze. Hirtelen észreveszi, hogy egy feldühödött bika rohan, egyenesen a vak felé. Odakiált neki, a vak megfordul, elkapja a bika szarvát és a földre dönti. A bika úgy megdöbben, hogy amikor talpraáll, ész nélkül elszalad.
- Ez igen, nem is gondoltam volna, hogy maga ilyen erős! - mondja a férfi a vak embernek elismerően.
- Hajjaj, ha ez a rohadék biciklis nem szalad el, még két pofont is lekevertem volna neki!
Nyilván Zoozee is ott van.
Diszkó az egész világ! ! !
Diszkó van?