Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Autóval motorral bmxel?
Megyek elütöm az időt
Sajnos ez így van, még rosszabb esetben még megmozdulnod sem kell, és mondjuk elkezd szarakodni a léped. Sajnos az öcsém most pont korházban van emiatt. Megyek is be hozzá.
Még1x köszi a segítséget, és a megnyugtató szavakat!
Nem a fék miatt,az jó úgy,csak az élet ilyen életveszélyes...elég ha elcsúszól a jégen gyalog és bevered a fejedet ...és kész a baj
Szerencsére a hátsót egyébként se nagyon használom, majd akkor kiprobálom.
Hmm..
Egy olyan leugró után, ahol mondjuk nem sokkal egy kanyar jön, és fékezni kell majd mint egy állat, ez majd biztos bevillan. Hopp..
Ha kijössz a lakásból szinte mindig
A tárcsa ne legyen merev oldal irányba,hogy pontosabban fogjon a betét...kicsit parasztvakítás
Stopie is ment igy?

Akkor életveszélyben vagyok?
Há me volt egy csomó kimaradt szegecs a gyárba és valahová el kellett használni.
Beraktam a lábam keresztbe az első kerékhez úgy fékeztem,mint régen bmx-ben
Danke!
Akkor ez megnyugtató! Ennek egyébként mi lehet az értelme, nem hülye megoldás ez egy kicsit? Miért nem rakták egybe az egészet, minek kellet 2 részből összerakni egy tárcsát?
Aztá tárcsátlan lettél?
Az sm-nél úgy mozgott,hogy már féltem mikor fog kiugrani
Le is szedettem,mert halál volt
lyesz
Igen, a szegecsnél keletkező kotyogásra gondolok, az ott nem olyan sok, de a guminál, megvan 1cm. Akkor azt mondjátok, no para ez normális?
árvatengely
A cross kerekemnél nekem is mozog az smnél nem igen.
Ja ez anyátlan
ja te azt amozgást mondod ami a szegecsnél keletkezik ...

amúgy ez egy úszóágyazású tárcsa.....mozoghat....ne féljél....ez normál.......persze nem métereket
Vagy retkes?
*rendes
Milyen tengelyre?