Én tudom mit tettél tavaly nyáron!
Vaze én ezt a TrialosJani levelet tisztára egy ilyen megtébolyult búcsúlevélnek vélem harakiri előtti fázisban iródott 5.1-es verzó. 10. reinkarnációjának híveihez szóló Urbi Et Orbi áldásának jótékony hatása az emberi elmére.
Vaze Jani,legalább addig ne füccséé be,mert úgy szeretem ha hűvös a szoba egy kicsit!
Egyébként mi a retek van?Mert akkor inkább nem kellett volna itt meglobogtatni a szennyest,oszt akkor a kutya nem kíváncsi az extrákra.
Jani, : Én nem tudom mi ez a te hatalmas bűnöd, igazábol nem is rám tartozik, DE azt hiszem ezt mások nevében is mondhatom, hogy az hogy igy felvállalod amit csináltál az nem jo ,,, , ez egy egyenes jellemre vall, ami elött megemelem kalapom.
Én a részemröl nem örűlnék neki, ha eltűnnél erröl a forumrol, de azt hiszem evvel nem vagyok itt egyedűl, a motorsportot pedig szerintem TE nem fogod soha feladni, hiszen a véredben van.
Fel a fejjel JANI, UGY MÉG SOHASEM VOLT HOGY VALAHOGY NEM LETT VOLNA,,,,
neked nem mindegy?
vele kellene hogy legyél,de leléptél...amíg minden stimmelt addig miért nem léptél le...hmm?
Vaze én ezt a TrialosJani levelet tisztára egy ilyen megtébolyult búcsúlevélnek vélem harakiri előtti fázisban iródott 5.1-es verzó. 10. reinkarnációjának híveihez szóló Urbi Et Orbi áldásának jótékony hatása az emberi elmére.
Vaze Jani,legalább addig ne füccséé be,mert úgy szeretem ha hűvös a szoba egy kicsit!
Egyébként mi a retek van?Mert akkor inkább nem kellett volna itt meglobogtatni a szennyest,oszt akkor a kutya nem kíváncsi az extrákra.
okés,de szedd le a supermotoszettet!
Ha minden jó lesz majd értekezünk.
Addig is fene vigye el a vizsgaidőszakot
Én a részemröl nem örűlnék neki, ha eltűnnél erröl a forumrol, de azt hiszem evvel nem vagyok itt egyedűl, a motorsportot pedig szerintem TE nem fogod soha feladni, hiszen a véredben van.
Fel a fejjel JANI, UGY MÉG SOHASEM VOLT HOGY VALAHOGY NEM LETT VOLNA,,,,