Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért nem hibáztathatod, mint Jani is leírta, KÖZÖS döntés volt, Anita fiatal és jövője van még.
Nabaszki úgylátom mindenkit elöntött a fekete epe akkor én léptem is!
Anita!
neked nem mindegy?
vele kellene hogy legyél,de leléptél...amíg minden stimmelt addig miért nem léptél le...hmm?

Valaki esetleg a kérdésemre nem tudja a választ? ? ? ?
Hát öreg ez szerintem valahogy kúúúúúrvára nemvolt vicces.......jó mások kárán röhögni?
Télleg valaki nem tudja idén miko lesz Somogybabod mer a hivatalos honklapjuk még 2007ben él
Ezt most miért kell?
Sírtok itt endurosok hogy esik az eső én meg most meek gyalogtúrára és itt is szakad!
hát nem,sajnos,ezt ki kellene moderálni
Kibaszottúl nem vagy vicces
esik az essssssssssső...........annyira esik, hogy 1 es-sel nem lehet írni
vagyis ha nem te.
...............persze melletted vagyunk,kivéve ha te lőtted le Kennedyt! Szép napot mindekinek!
Én tudom mit tettél tavaly nyáron!
Vaze én ezt a TrialosJani levelet tisztára egy ilyen megtébolyult búcsúlevélnek vélem harakiri előtti fázisban iródott 5.1-es verzó. 10. reinkarnációjának híveihez szóló Urbi Et Orbi áldásának jótékony hatása az emberi elmére.
Vaze Jani,legalább addig ne füccséé be,mert úgy szeretem ha hűvös a szoba egy kicsit!

Egyébként mi a retek van?Mert akkor inkább nem kellett volna itt meglobogtatni a szennyest,oszt akkor a kutya nem kíváncsi az extrákra.
hali!
okés,de szedd le a supermotoszettet!
Ha minden jó lesz majd értekezünk.
Addig is fene vigye el a vizsgaidőszakot
Jani, : Én nem tudom mi ez a te hatalmas bűnöd, igazábol nem is rám tartozik, DE azt hiszem ezt mások nevében is mondhatom, hogy az hogy igy felvállalod amit csináltál az nem jo ,,, , ez egy egyenes jellemre vall, ami elött megemelem kalapom.
Én a részemröl nem örűlnék neki, ha eltűnnél erröl a forumrol, de azt hiszem evvel nem vagyok itt egyedűl, a motorsportot pedig szerintem TE nem fogod soha feladni, hiszen a véredben van.
Fel a fejjel JANI, UGY MÉG SOHASEM VOLT HOGY VALAHOGY NEM LETT VOLNA,,,,
Én nem megyek,de lehet hogy a tőbbiek mennek!
megyek kocsmába szakérteni valami nagyon fontos ügyben kellek
semmi atis 59 jöttök akkor is ha esik ?
mizus Zoozee 62?
hát esik vazze
na kinézek az ablakon...... analóg vagy bio időjárás vizsgálat
szerbusz atis48
hát most mintha esetleg ...se