Nemreg voltunk Szeben nel motorozni. Egy ott élő német srac vezetett minket. Mondta ismeri zsirtv t. Tavaj romaniacsot nezte valahol. Ott latta zsirtv t videozni. Egy nehez feljaro volt sok néző. Nem ertette hogy ez a fiu kiabal Walkernak és mondja neki.hogy alljon fel a motoron es kapcsoljon kettes fokozatot. Le is videozta mindezt. Lattam a videot tv . Nagy tanito vagy te hallod. A vilag legjobbjainak is tudsz ujat mondani. Szerintem ha nem szolsz neki nem.jut föl!
De nem az a gyerek akire gondoltam,de itt a pekda,hogy gasgassal is lehet motorozni..na csak gondolj bele ra ulne a motordra,ami 10 generacioval ujabb,motor,vaz minden..akkor hogy menne ott fel
Az a britt Wiliam Hoare aji a superenduron is a junior kategkriat legyalazta..trialozik a csoka..es o tuti gasgassal megy,es kibaszott szepen es gyorsan is megy..az apu egy kover kerekarcu regi trialos bajnok angliabol..szoval volt honnan orokolni
Megneztem ujra. Egy gg vel.megy a nyitott sisakos ember. Iszonyat teknikaja van. Senki sem ment olyan szepen fel mint ő. Gumijat se etette le addig lehet az is segitette. Passz
Volt ott egy ember xx5 erzberg kiadassal is. A sima exc juni vegen jon juli elejen. A boltokba. Ez meg mar ott verette . Azt tudom hogy mar reg kesz vannak. De ez ugyan honnan bugazta?
Dew. En leszarom a tpi t. Ferit jobban erdekli.mint engem. Neztem.egy hosszu videot most. Volt egy betas. A fak alatti oldalig jutott aztan tolta. Nem.robogott fel ulve tapadassal.. viszont volt egy nyitortt sisakos csavo a vegén. 3 x felmotorozozt szinte a tetejeig. Az nagyon tetszett. A nevét nem tudom. Talan az osztrak fazon . Trial teknikaval.megy nem szarul! Lehet az is betaval.megy? Nem figyeltem. En garciat nem.lattam futkisni a feljaron. El volt az keszulve ugyanugy mint barki.mas.
Jo nezni a verseny szellemet, hogy nem all be a sorba hanem keresi hogy hol tudna elmenni.
http://youtu.be/8UDbq-xdpY4
http://youtu.be/7l-ieIuA2iw
Első villa és kerék nélkül szokott triálozni
Még nem néztem meg, de valószínű hogy a carl's dinerben jóval gyorsabban átjutott mint bárki más.