Igen.Csak 1 cm negatív rugóút volt....de így sem éreztem magasnak.A karbulàlàs hibàtlan....Sok falevél van még nàlunk....igy még a fim es gumi is jó volt.Picit kemény volt a kuplung........(finomabbhoz vagyok szokva). És könnyűnek éreztem az elejét..Gondolom a teló becsúztatàsàval(két hàrom mm ) orvosolható...Csak azérf nem írom...hogy a legjobb 2t ...mert shercoval még nem mentem...De bàrmikor eltöltenék rajta egy egész napot.
illetve abból a szempontból kár, hogy elkezdtem nézni a "ZsirTv Rénó feljáró - Dzsiádzsitccu szörpel!" videodat a 3 éves fiammal. (motorbolond, imádja a videokat is)
le kellett állítanom a sok szitkozódás miatt. hang nélkül meg szart sem ér.
persze tudom, hogy nem gyerekeknek készíted a videóidat. meg hogy fel vagy pörögve, (esetleg be vagy baszva) miközben csapattok. és jól is teszed. meg mindenki kapja be:)
csakhát családi műsornak nem valók... ettől függetlenül majd megnézem ha bealudt a kiscsákó.
forgass gyerekbarát videókat, ne küldj el senkit az anyjába és haza se. hidd el sokkal többen szeretnének
Sràcok.....!!Mi voltunk olyan hülyék ,hogy kimentünk ebbe a szakadó esőbe a hegyre..Mentem Beta 300 al. A legkezesebb 300 2T amivel mentem. Az alapjàrati hangja gyönyörü...Alacsony....Szóval jó motor......
Itt a faszom ..ez nem jo ido...minden este havaz a gecibe..es esik..ma is fullba esett,reggel havazott..egesz nap szurke meg baszott ido van..nem jon h kimenjek a kibaszott hazbol,nem hogy motorra uljek.
Ugy adta hogy kerult az ismeretsegi korbe egy 150 xcw 2017 es. En eloszor azt gobdoltam.ugyanaz mint a nagyobb ccm eknel minden. Aztan ahogy probalgattuk szerelgettuk szepen kiderult hogy par fontos dolog tokre mas. Ebbol nem lehet kivenni pl a kormanyutkizot mert beler a telo a hutokbe. A 300 nal nem. A haspancel nem jo ra a 300 rol. Masabb a vaz picit. Meg meg par apro finom elteres. Ultra jo kis szerkezet! Ultra konnyu es rohadt eros. A gasgasnal akkor ezek az elteresek kimaradtak. Jovanazugy pistabatyam.
http://www.ebay.de/itm/2x-Memb...
http://www.ebay.de/itm/JOllify...
ismeritek esetleg van ezekről véleményetek???
Köszi
illetve abból a szempontból kár, hogy elkezdtem nézni a "ZsirTv Rénó feljáró - Dzsiádzsitccu szörpel!" videodat a 3 éves fiammal. (motorbolond, imádja a videokat is)
le kellett állítanom a sok szitkozódás miatt. hang nélkül meg szart sem ér.
persze tudom, hogy nem gyerekeknek készíted a videóidat. meg hogy fel vagy pörögve, (esetleg be vagy baszva) miközben csapattok. és jól is teszed. meg mindenki kapja be:)
csakhát családi műsornak nem valók... ettől függetlenül majd megnézem ha bealudt a kiscsákó.
forgass gyerekbarát videókat, ne küldj el senkit az anyjába és haza se. hidd el sokkal többen szeretnének