Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivan? Lecseszés? Baszki az ember már nem is kérdezhet ? ? ? ? ?
így érted http://www.sportmotor.hu/motor...
vagy ez lecseszés volt?
Skyro hanyadik oldalon van ez a vidi amihez ezek a hozzászóülások tartoznak?
yamaha1987 kollégának a megszólalása videója alatt
Balu001, skYro komolyan itt osszátok az észt még egy normális motorral se mentetek életetekben de ahogy elnézlek titeket, nem is fogtok, és állandoan pont az ilyen csávok mint ti pont az ilyenek értenek mindenhez a legjobban, őszinte részvétem! hehe

pffff
legkisebb
Kérlek, ha tudok akkor segítek.......de az érdem a kollégámé nem az enyém!
Az már eddig is ment jó monnyuk 15 méternél nem több de a multkori heves esőzések és a összehegesztett diffrenciálmű egyenes következménye hogy a féltengelyekről lemarta a gogakat sejtéseink szerint mert a legkisseb gázadásra is olyan hangok jönnek a diffiből hátulról mintha kitört volna benne egy 3ik világ(atom?)háboru! Így ez a téma egyenlőre pihiben van viszont a grizzlimmel csináltam másfél óra überkerszt onbordot csak az a tetves moviméker nem tudja beolvasni mert egy fájl 700mega....Nem tud valaki egy fájlszabdaló programot de olyat hogy szabdalás után is meg lehet nézni a felszabdalt vidifájlokat? ? ? ? ? ? ?
2kerék megy már a zsigulátorral?
videót!
Jah! Nekem is van ilyen merkuros sztorim! Egy mostani kedves ismerősömék a 80as években vettek egy 1310-es? ? ? (talán ez vót a száma) Daciát természetesen zsír ujban! Úgy alakult hogy 1 honapos korában meghuzták az ajtaját elég csunyán és a lepattogzott festék alatt valami felirat kezdett kirajzolodni....Leszedték otthon az ajtót ovatosan lecsiszolták kiváncsiságból és gyönyörüen kirajzolodott a festék leszedése után egy Bukarest taxi felirat...No comment
Háát, hallottam már olyat, hogy a Merkúr telepről hazafelé átszakította a motorháztetőt a 353W ventillátora, más meg akár évekig versenyzett a Warjassal hiba nélkül. Ilyen a technika...
Jani! sikerült ma amiért feljártam hozzátok, így utólag is köszönök mindent és remélem egyszer eljön az idő
amikor én tudok neked segíteni! köszi: Márk
a hétvégén nem mociztok? Zozzi
csak egy érdekes dolog még....

Két éve vagyok a GasGas versenyzője és furcsa mód soha egy alkatrészt sem tettem tönkre a motoromon, sem az idei sem pedig a tavalyi konstrukción! Pedig nem olyan szinten használom mint a szóban forgó Úriember...

ennyi...
jani! küldtem mailt majd nézzed meg lécci és válaszoljál is rá mert akkor nem kell, hogy megöljelek!
buzi beer beeeeee kaphatod, majd a sátorponyvával eltakarom a fejed!
Gutten Tag!
elolvastam a cikket...........
a körülmények kicsit tényleg ellene dolgoztak a srácnak és szívből sajnálom , hogy így járt ......

de amikor először szar hangok kezdenek jönni majd az "akármilyen" motoromból akkor nem kerülöm majd meg vele még a Földgömböt hanem belepillantok a blokkjába egyből........hátha az eljén elkapott baj nem csinál mégnagyobbat alapon jobban járok........

az első olajcserék meg a legfontosabbak.... ilyenkor ha kifolyik a váltó az olajjal együtt akkor is illik megállni ....
Ezt most találtam!
Annyi GRAMM. . .
A 300 mit jelent rajta? a tömegét?
télleg... lehet...
ő nem v-force ?
mi a zsír janikám? tegnap hogyhogy nem ment az idegeidre factory imi
nagyon kész volt ...igaz még nem sikerült végigolvasnom a tegnapi termést
a barátokat fűtöm a gépekre ...de amúgy rajta vannak már
olyan kérés felmerült bennem viszont ...hogy te ugye meg tudod nézni a tax árakat .....

mert akkor privátba jelentkeznék esetleg...se
Miért vannak a természetvédők a bundák ellen, miért nem a bőrkabátok ellen?
- ?
- Mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint motoros vagányokat...