Hát igen,aki tud az tud, és ez Jánosomról elmondható
Higgadt,felkészült,testben-lélekben van a motoron,nem mint én olykor csak testben,deee igyekszem mester
Ma Jánosom imét tanúbizonyságot tett nekem,hogy ő nem "száj bajnok" hanem ő tudja a tutit mikor is kerékre kapta a Cs.B. parkolóban a KTM 640 Adventure-t
ÉÉÉSSSS melyik kerékre? mindkettőre! bezony...bejátszott azzal a nagy "döggel" a stopi is s mind ezt látva megszólaltam magamban,idézem: "bazdmeeeg "
erős vagy Imrém, rős vagy...azt már tudjuk Janival hogy a porcelánbaba fejét fordulóból lerugod, de mást még nem láttunk tőled...ja, meg hogy tudsz porral oltani...
Az a legjobb amikor bejön hozzám a szalonba a köcsög a kisgyerekével és büszkén mondja a 4 éves fiának, hogy nézd kisfiam egy salakmotor...........mire a kisgyerek válasza, de apa ez nem olyan motor amivel a sziklákon ugrál a bácsi?
Büszke lehet a gyerek az apjára, hogy 40 évesen ilyen hülye! A 4 éves kis csíra meg vágja miről van szó........és ez már párszor megtörtént velem!
Amúgy a nők többsége rögtön azzal kezdi, hogy "nézd "má, ezen még ülés sincs"
Ettől még az az idegesítőbb, hogy bemutatón mindig mivel kezdik? Egykerék öcsém egykerék........amikor meg megkérdezem, hogy első vagy hátsó kerékkel akkor meg csak néz mint a hülye.......és végül kinyögi, hogy hát hátsóval, de mondom neki első keréken nehezebb.........akkor is hátsóval.........gyökerek....
Higgadt,felkészült,testben-lélekben van a motoron,nem mint én olykor csak testben,deee igyekszem mester
Ma Jánosom imét tanúbizonyságot tett nekem,hogy ő nem "száj bajnok" hanem ő tudja a tutit mikor is kerékre kapta a Cs.B. parkolóban a KTM 640 Adventure-t
ÉÉÉSSSS melyik kerékre? mindkettőre! bezony...bejátszott azzal a nagy "döggel" a stopi is s mind ezt látva megszólaltam magamban,idézem: "bazdmeeeg "