Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jani!
Most próbáltam ki a Kátai Peti vasát. . .
FINCSI! ! !
Helló!
Azt mondjuk megkérdezném emberünktől, hogy a magyarországi importőr mit válaszolt a megkeresésre?
Mert ugyebár a fél világot körbemailezte, telefonálta. . . (bár kihagyta Kirgizisztánt és Szváziföldet)
Tudtommal nem jött tőle SEMMI. . .
Szeva
szewasztok csajok
Vele nem tudok versenyre kelni Amúgy láttam a levelet amit írt neki a gyár......elkeseredtem, hogy ilyen könnyen eldobtak maguktól
láttad hogy már nem te vagy a HEBO fő embere magyaro.-n?
A Márk lesz az uj támogatotjuk és egyben a reklámarcuk is!
dolgozol mi?
persze ám, a jó kis kolléganőidről ábrándozol
Én itt vagyok.......közben dolgozom!
Sasztok.Most keltem fel Reggel 6kor lebonyolitottam egy kis petárda bizniszt,zt szuinya tovább
Sehol senki?
értem...
Nem nyilatkozom ez ügyben.......nincs értelme. Megtettem a szükséges lépéseket.
gyere msn-re zsolti
haló
hahóóóóóóó!
Jani!
találtam egy ilyen problémásnak mondható dolgot a neten (akármilyen fura rendszeresen lesem a triál életet is)
És azt gondolom ha már napvilágot lát ilyen szitu az ugy fer ha meghallgatjuk mindkét felet.
http://www.trialmotor.hu/cikk/...
Jól látod
Ja azt nem volt egyszerű rád varázsolni...
ÁÁÁÁlllaaaaattttttttt
Szewasztok

Márk,38(xxl) a legnagyobb,az rám jó,de csak akkor ha már wc-ztem

Döme javíts ki ha tévednék
Kedves Márk!
Örömmel vesszük érdeklődését a Hebo márka iránt. Sajnos azzal a ténnyel kell hogy szolgáljunk ön felé hogy cégünkhöz eddig egyetlen kérés sem érkezett klüklopsztól, hogy motoros ruhát készítsünk rá.
Mivel ön társaságunknak igen kedves partere így elkészítünk önnek egy speciális (méret megnevezése: Gnóm Special) öltözetet!
Ez esetben viszont az ár nem a megszokott lesz, mert a cirkuszi sátor amiből el kell hogy vonjuk az anyagot késni fog, és kötbért kell hogy térítsünk a nemzeti nagy cirkusznak!
Remélem elégedett a cégünkel várjuk mielőbbi visszaigazolását a GS! méretű kollekcio legyártásáról!
Tisztelettel: HEBO

ezen átsiklottam tegnap......ha rálépek akkor is átsiklottam volna
jó volna már pénzt keresni is......
ja és tényleg ez már egy társ kereső topic !

van aki pasit, aki csajt és aki alkatrészt, motort, motoros társat keres tehát üdv mindenkinek a GG társ ker topicon!
mostmár igazán ideges vagyok rátok mert állandóan sokat olvasok vissza és mindig későn kelek!

pedig tudjátok hogy a Drágsszág az ENYÉM!