Pedál nem szoktam pedálozni,max normális vagyok azzal,akit kedvelek és elismerően nyilatkozok róla ha JOGOS !
Tehát húzd meg magad kicsi télapó mert hátramegyek az asztalodhoz és letolom a gatyám
köszi hát remélem hogy egyszer az leszek csak vmit most már bekéne újítanom mert néha nagyon fájnak a térdeim pedig dupla nadrág + UFO térdvédő
amúgy szerintem az egész nem Le függvénye, bár mikor mehettem barátom sv650esével le se akartam szállni ^^
Nem kell a pedál Imi......már mondtam, hogy 30-án csapatunk nálunk! De amit a porcelán babával műveltél.........szegény kislány, biztosan sír, hogy a nagy gonosz bácsi mit tett az angyalkájával
Amúgy meg azért megyünk motorozni még egyet idén, mert szeretném, ha minél jobban felkészülnél a következő Kalandtúrára
előtte este elmentek vendégségbe akkor is kimentem és hogy ne vegye észre hogy havas elkezdtem melegíteni hajszárítóval XD nem is buktam volna le csak ott hagytam a sí kesztyűm
Ez a királyság gyerek........belopózni a hátsó műhelybe, lenyúlni fater simóját miközben melózik és adni az érzésnek!
Nosztalgikus érzéseim támadtak.......hmmmm.....anno Én is így kezdtem.....elő fater burkolt simóját és meg sem álltam a tyúkólig........ott derült ki, hogy azért nem ment vele melózni mert nincs fék rajta
Megérkezett M.r HEBO(alias DÖME) hozzánk és meghozta M.r Triál cím jogos birtokosának Janinak a szemefényét nevezetesen a Katonai Royal Enfildet
Mire? Hát van mire!
Tehát húzd meg magad kicsi télapó mert hátramegyek az asztalodhoz és letolom a gatyám
Amúgy köszi mindent Jani
amúgy szerintem az egész nem Le függvénye, bár mikor mehettem barátom sv650esével le se akartam szállni ^^
Amúgy meg azért megyünk motorozni még egyet idén, mert szeretném, ha minél jobban felkészülnél a következő Kalandtúrára
Emiatt a kudarc miatt nem ültem motorra közel 20 évig...
Nosztalgikus érzéseim támadtak.......hmmmm.....anno Én is így kezdtem.....elő fater burkolt simóját és meg sem álltam a tyúkólig........ott derült ki, hogy azért nem ment vele melózni mert nincs fék rajta
Sebaj, 5 perc múlva már az utcán küldtem
De szép is volt!
Na, ha ezt a ház gazdája látta volna...