Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már megint itt van...visszaaaa mennnyéééééééééé
Jáááj,a gondnok gyerek mindenbe belekotnyeleskedik......
Imre! Egyszerűen undorító vagy!
Biznisz van emberek...biznisz van
Mi van ?Bemelegettél?
...hááát nem édesek így ketten...hmmm bár csak engem is így ölelne
ACHTUNG ACHTUNG !

Megérkezett M.r HEBO(alias DÖME) hozzánk és meghozta M.r Triál cím jogos birtokosának Janinak a szemefényét nevezetesen a Katonai Royal Enfildet
jó...
Jani nem válaszoltál a kérdésemre !Milyen a 400 Pampéra?
csak januárban rendelnek alkatrészt a kawánál
Foxy,írt az Enikő!
Pfújjjjj.....az előbb már aljátszottátok itt ezt a gatyaletolós dolgot.....
már megmelegítettem!
Mire? Hát van mire!
Pedál nem szoktam pedálozni,max normális vagyok azzal,akit kedvelek és elismerően nyilatkozok róla ha JOGOS !
Tehát húzd meg magad kicsi télapó mert hátramegyek az asztalodhoz és letolom a gatyám

Amúgy köszi mindent Jani
köszi hát remélem hogy egyszer az leszek csak vmit most már bekéne újítanom mert néha nagyon fájnak a térdeim pedig dupla nadrág + UFO térdvédő
amúgy szerintem az egész nem Le függvénye, bár mikor mehettem barátom sv650esével le se akartam szállni ^^
Nem Te, hanem az Imre! te mit akarsz készülni? Erigyéé melegíteni a kajádat
Ezek miatt az élmények miatt leszel Te egy igazi motoros.....aki értékelni tudja a kicsi, gyengét is nem csak a ... lóerőt!
ki?én?
Nem kell a pedál Imi......már mondtam, hogy 30-án csapatunk nálunk! De amit a porcelán babával műveltél.........szegény kislány, biztosan sír, hogy a nagy gonosz bácsi mit tett az angyalkájával

Amúgy meg azért megyünk motorozni még egyet idén, mert szeretném, ha minél jobban felkészülnél a következő Kalandtúrára
nekem csak egy verhovinám volt, de soha nem sikerült beindítani....
Emiatt a kudarc miatt nem ültem motorra közel 20 évig...
előtte este elmentek vendégségbe akkor is kimentem és hogy ne vegye észre hogy havas elkezdtem melegíteni hajszárítóval XD nem is buktam volna le csak ott hagytam a sí kesztyűm
Ez a királyság gyerek........belopózni a hátsó műhelybe, lenyúlni fater simóját miközben melózik és adni az érzésnek!

Nosztalgikus érzéseim támadtak.......hmmmm.....anno Én is így kezdtem.....elő fater burkolt simóját és meg sem álltam a tyúkólig........ott derült ki, hogy azért nem ment vele melózni mert nincs fék rajta

Sebaj, 5 perc múlva már az utcán küldtem

De szép is volt!
ezzel nem is dicsekedtél nekem John!
Na, ha ezt a ház gazdája látta volna...