Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én mint katuci űgyvédje vagyok jelen,,tisztelt biroság, űgyfelem nem kivánja megadni pontos nemét és hovatartozását,,
Halgatás........ beleegyezés!Vagy?
néma gyereknek...
szoval katuci te pasi vagy,? és az a kép csak a növéred fűrdöszobás képe,?
katuci látod nekem sem megy érzelmek nélkűl,, komolyan mondon,,
ma például az esztergályosomnak már beigértem az orális sexet ha megcsinálja a hátso tengelyemet hogy fel tudjam rá rakni a lábtartoimat kis freestylhoz, és az a k....sot , g.....ci mégsem csinálta meg,,,
na ennyit a sexröl,,
Léptem!

További szép napot!
Katuci,te biszti , hogy lány vagy?csak mert egyszer már volt egy majdnem lányosan írkáló kis csákó de azt hamar lelepleztem és el is tünt az oldalról!Nem szeretném ha mindenkit PALIRA VEGYÉL!dE NEM AKARLAK SÉRTEGETNI!Én őrülök ha vannak az oldalon olyan csajok akik beválalják a terepezés ősszes veszélyet és szépségét!
valami hasonló
pasizás összejön, csak azok a k....... érzelmek ne lennének

nem megyek Pestre bulizni, sajna

pedig nagyon rámférne
ááááá.................mért lenne az jó neked ha nem szeretnek téged és te sem szeretsz másokat? ha nincsenek érzelmeid élvezni sem tudod az életet szerintem. nyilván ezt azért mondod most, mert megbántottak téged és azt gondolod hogy senki sem érdemel tőled semmit sem.
csak nem a közelemben, de majd a szupermotyó szezonra megoldom.
Aszzonyám kikaparja a szememet hogy ilyeneket írok
melyik? A pasizás vagy az érzelmek nélküiség?
Én nem gunyolodtam...
pedig ez nem is vicc volt,, a szörnyű valoság hogy egyre fiatalabbak akarnak tölem valamit,,,,
átharapnád a torkát?
Azért biztos akad rajtad kívül még pár lány aki tud motorozni
igen, most ez így (lenne)jó
lehet viccelődni, de most tényleg nem szeretnék belebonyolódni senkibe sem, csak élvezni az életet!
Érzelmek nélkül?
Szióka!
probálom keresni a romantikus szerelmet ,holdényes séta az esöben, meg hasonlok, de valahogy minden csajnak csak a punnyadt testem kell,
jo reggelt gázos punák,,
próbálok pasizni ezerrel , érzelmek nélkül, csak nem mindig jön össze, sajna
persze, elhiszem, hogy nehéz. de mire itt lesz a tavasz, megoldódik minden problémád , csak addig ne fordulj be.