Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom hogy lesz ő még szarban..és akkor hivni fog....
akkor meg persze pattannom kell...
hát nem fogok..
igazából nekem nincs is ilyen legjobb barátom....ami nagyon jó barátikör volt annak vége lett az általános suli végével,megváltoztak nagyon,így nem keressük egymást...szóval vannak haverok meg barátok,de olyan nagyon sok igazi barát nem igazán van....
mi meg minden nap eggyütt voltunk...most meg...havonta kb beszélünk 1-2 szer...le is ugattam emiat kurva soxor...
meg már ki is borult telefonba valamikor...bebaszva ,sírva hivott fel hogy ne haragudjak hogy ekkora fasz...de hát nem változott semmi
Jah ismerős..... Valamikor a sráccal minden nap beszéltem most meg olyan 3 hetente ha véletlen összefutunk...Elfelejtett minket teljesen..
nem,ilyen para nem áll fent... de jó vele nagyon amúgy...
hát nem...sokat szoptam ez miatt...nem volt könnyű elveszíteni egy "legjobb" barátot...de hát ő baszta el....
Na vazze akkor nem csak az én baráti körömben vanvolt ilyen.....
aztán ne legyél olyan mint karcsi..hogy elhanyagold a barátaidat a bulád miatt...mert a végén egyedül maradsz mint ahogyan ő fog...
Ne buslakodj a miniszterelnök is blogol
Nézőpont kérdése....nekem most kurva jól esik leírni ezeket a dolgokat,hogy semmi időm nincs csak pont ez a 10-10 perc amíg ezeket megírom!
Ja és szpáj a legalsó képeden ott pucsitok
Ami nálatok áll a használt kötöem az volt az enyém arra 1 hónap garanciát adott zsembery! Mondván ami szar annak elő kell jönnie egy hónapos használat alatt!
a jo volna ha... (az ipse nem vinné el a kötömét)
Kis pont vagyok Én a naaaaagy Csiki-Bege gépezetben!

Most komolyan, ezeket a szabályokat végülis mi hoztuk még 2005-ben és ehhez elég szigorúan tartjuk is magunkat! Nekünk mindenféleképp minőséget kell az ügyfelek felé közvetíteni! Ez a legfontosabb! Sőt mindennél fontosabb!

Ha bejössz láthatod, hogy csak olyan műszaki állapotú motorok vannak bent amik egytől-egyig kifogástalan műszaki állapotban vannak, ezért adunk a használt motorokra olyan garanciát amilyet sokszor még a gyár sem ad az új motorjára!

Pl.: a KTM egy perc garanciát sem ad az új terepmotorjaira, mi a használtra adunk 3 hónapot!
jo volna ha........
Ja, itten van Majd szombaton gyün az ipse
a labanc motor nálatok lakik még?
nézem
email
Gyurika! Már kezdtem örülni, hogy egyszer még talán felnősz és erre tessék Blogolsz

Hááááát.........no comment.......
http://gyurisxc.blog.hu/ konkrétabban ez az enyém....
blog.hu
és hová blogolsz?
jó délutánt
sziasztok! mi a helyzet? sajna csak keveset tudok írni suli,barátnő,stb programok... de elkezdtem blogolni,ami egész jó dolog szerintem,tök jól esik leírni a gondolatokat,a nap történéseit