Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is van feleségem.
nálunk egyszerű az este... én elsősorban a motocrosst preferálom. ergo nem kell neki saját motort venni hanem elvan a pálya szélén
Na de én nem versenyzek és igazából ilyen irányú ambícióim sincsenek...szal szponzori témából én biztos nem fogok motort kapni...a szakmámban meg itthon nem fizetnek annyit hogy ilyesmire fussa, ha meg külföldre megyek melózni, mikor motorozok?!?
én nem vallom be , hogy 89-ota a feleségem
Az Én egyik régi ex-em is jött velem mindig, sőt még versenyzett is! Nen is akár hogyan, mivel több férfit tudott legyőzni!

Ő tünemény volt, de valahogy mégsem jöttek össze 6 év után a dolgok!
az rég rossz ha olyat kér h mondj le vmiről ami fontos neked! akkor egyeneságon következik h önző és nem szeret.. csak a saját érdekei hajtják
össze kell költözni
ez a normális...
nekem is lehetett volna cross versenyző bnőm...de valahogy nem ugy jöttek össze a dolgok...meg messze is lakik
Nálunk stabil a dolog,én sose voltam itthon,ezért a kedveském megtanult motorozni , hogy együtt legyünk néha nap közben is!
Ezt soha nem tudhatod!

Én is azt hittem, hogy amilyen szerencsétlen nyomorék vagyok életem végéig a kis Apriliámmal fogok versenyezni, miközben az osztrákok minden évben a legújabb gépekkel nyomultak! Tök bele is törődtem mindenbe!

És erre tessék......

Soha nem tudhatod mi lesz a jövő!
Jaj én már megint elfelejtettem köszöni.
Szevasztok.
jaja... pontosan... nem tom én vhogy meg tudom tartani az egyensúlyt a bnőm, haverok, és motorozás téren... Heny is jön velünk moccolni ennyi :D
Hülye vagy? Majdnem kiestem a kocsiból amikor ezt kimondta! Úgy el kezdtem röhögni! Hát wazee? Nooormális az ilyen? Majd Én az Ő kedvéért lemondok arról amiért majdnem 10 évig dolgoztam? Elértem a célom, támogatott versenyző lehetek! Hány ember mit nem adna azért, hogy Ők is kapjanak valamit!

Hát el van ez tévedve!

Ha igazán szeretett volna akkor megértette volna ezt! Sőt, a hülye ribanc annyira üresfejű volt, hogy amikor mondtam neki, hogy mikről maradt le (külföldi utak, versenyek stb...) akkor még azt sem fogta fel?!

Más örült volna, hogy ingyen viszik a kiglancolt picsáját!

Hát lófaszt az ilyen seggébe!

Amióta egyedül vagyok azóta tudok sikereket elérni!
Jójesétet a forumlakoknak
Mondjuk ez még 2004-ben volt asszem...végülis nekem tök8, új motorra még jópár évig úgyse lesz pénzem...
Klárika az igazi! Ő a csúúúúúúúúcs!

Ő nem beszél soha!
Egy cseppet sem ostoba!

Folyton tátva a szája és
nincsen fogsora!
2007-es évtől a KTM, Kawasaki, Yamaha, Suzuki megszüntette a 30 napos garanciát is a terepmotorokra! Ezért adtuk vissza a KTM motorok árusításának jogát is!

A garancia füzetekben (pl.: Kawa, benne is van, hogy a terep motorokra nincs garancia!)
pont ez van most haverommal... másfél év alatt szépen elkoptak mellőle a haverok...bratyójával se nagyon tartja a kapcsolatot...csajánál lakik kb 1 éve...nem jön sehova...ki se láccik a ritácska picsájából..na mind1..már a multé...majd amikor szétmennek...eszébe jut a sok pampogásom hogy ez ne csináld mert el fogod baszni nagyon...
na mind1...

az a csaj aki arra kér hogy válassz a motor és ő közte...az elmebeteg...
Na de Klárika csak kitart melletted még ha néha leis enged egy kicsit.
nem csaltalak meg titeket,de időm sincs beugrani hozzátok pedig szeretek ott lógni,nem hiába voltam nyáron,ősszel majdnem minden 3. nap bent... Barátnőm nem állít választások elé,sőt,tetszik neki a motorozás,csak félt.... de amilyen szerencsétlen vagyok meg is értem
"Pl.: a KTM egy perc garanciát sem ad az új terepmotorjaira"

De ad, EXC-re legalábbis biztosan, 30 napot! Sőt, volt kollégámnak Pardiban elb#szták és véletlenül 6 hónapot kapott rá!
Meg csaltál minket te kis ribanc? Én is így voltam.........volt egy muff velem és azt hittem enyém a világ......aztán rájöttem, hogy mégsem........a barátok meg eltüntek mire megjött az eszem! Most van új barátom és új szerelmem (triál) amit nem fogok soha többé feladni egyetlen egy muff miatt sem!

NEM ÉRDEMLIK MEG!

Volt olyan csajom aki választás elé allított, hogy vagy Ő vagy a triál!? Hmmmmm.........szépen elköszöntem tőle és kívántam neki sok sikert az életben! A ribanc