Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit látunk majd
Ádibácsi csaja megnyert valami Street Fighter versenyt pittel
80as DT vel meg a Six Days
motor van itt is dögivel
mentem vele.... haverommal 2 en használjuk baromkodni
sztem nem. én mentem vele és nagyon könnyen kezelhető. nem lehet vele egyszerűen elesni.. hacsak nem mész bele egy orbitális kátyúba
ezzel rosszabb elesni!
ilyen e
sztem itt van a pitbike... az pici. elesni vele lehetelen viszont váltós és nem túl erős.

áá nem soha nem szoktam vele kiabálni. még ha fizikát magyarázok akkor sem
Van egy jó DT 80 eladó!
csak ne eröltesd,és ne kiabáj ha valamit rosszul csinál!Én is vettem egy 200 xl-t,kb 5 alkalomra,aztán vettem egy 125 keewait és 6 óra után felült a 300-ra,ráadásul felajánlotta a 125-ét cserének ,aztán megvettük az EC 200-at!
vegyél neki valami Simsont
vagy ilyen kisebb 50est
nem nagy pénzbe persze
HÁT az autóvezetés hamar ment neki. Amint elmondtam azt úgy csinálta nincs para. De lehet h inkább vmi 4t gééppel tanítanám mocizni nem ezzel a narancs szörnyeteggel bár most van itt egy dt is javításra. de most nincs túl jó idő ahhoz h gyakoroljunk. elég ha én elmegyek szombat délelőttönként gyálra erőléti edzésre
az a szerencsésebb....
általában a nők akinek van érzéke a műszaki dolgokhoz és jó az egyensulya,piszok hamar megtanulhat motorozni!
egyik ismerősőm is vett 300ast CR 125 után és mondta hogy egyesbe gődőrkaparással tud elindulni
majd meglássuk mi lesz ec300 az télleg nem gyenge :D
Az EC 300 sem a barátságos kezdő motorok közé tartozik!
Tudom sapka sál kabát. Nem mentünk csak lépésben annyira azért féltem a kis tököst.
crossmotorral még nem ment a drága. de azt sejtem h az kicsikét sok lenne a dt után a ktm em nem túl ideális tanulómotor

Az autóvezetés már megy flottul azt má gyakoroltuk. Dec 12. én megy kresszre u hogy lassan már robogót vezethet legálisan
jó a sisakotok!
csaóó
Ja meg fiam is.
A jó házasság titka az hogy jól kell választani!
Na szavasztok mindenki, megyek haza.........zár a pláza!

Jó éjt mindenkinek!

Legyetek jók és természetesen mindig szobatiszták!
kocsmában
Jaja! Bizony így van ez...40 éves emberektől éjjel nappal azt hallo: SOSE NŐSÜLJ MEG! Jó monnyuk 1 kocsmába örökké be vannak baszva a vendégek de a részeg ember mondja az igazat